B4rd, aha, ok wielkie dzięki do szybek już umówiłem się w tym Womarcu w Czeladzi choć nie wiem czy taką folię będą mieli jak jak mam na innych szybach, a jutro się widzę dr.claufem, w sumie jak chcesz to możesz z nami się spotkać i dogadamy wyjazd do Kryspinowa
vw bank czy santander?
Zwiń
X
-
vw bank czy santander?
witam szanownych kolegów forumowiczów po raz pierwszy w tym dziale :wink:
dzisiaj podpisałem zamówienie na o2 1.6 mint do wyboru pozostał jeszcze kredyt i tu pytanie do Was jakie macie doświadczenia z tymi bankami? Miesięczna rata w moim przypadku wypada na korzyść vwbanku - różnica 25 zł w skali kilku lat robi jakąś tam kwotę. Wiem, że na minus vwbanku jest każdorazowa nadpłata za którą trzeba wnieść opłatę 100 pln. Znacie jeszcze jakieś inne +/- kredytów w tych bankach?
pozdrawiam!
-
-
Zamieszczone przez adamzanie polecam zadnego z tych bankow
podeslij na PW cene, jaka chcesz wplate zrobic i na jaki okres to ci podesle kalkulacje kredytu bez zdanych salonowych prowizji jakimi cie uracza w salonie, jak bedzie taniej to tylko zyskasz
Komentarz
-
-
Santander badziewie ?
Powiem tak-kupiłem autko w kredycie w santander c. bank-promocyjny kredyt 7,5% w salonie skody-spłacam raty w terminie,nie mam żadnych problemów z bankiem,chciałem zmienić harmonogram spłat-w tydzień sprawa załatwiona.
Co ważne-jak dzwonisz na infolinię to masz natychmiastowy kontakt i nie gadasz z maszyną tylko z fachowym konsultantem,
Jśli chodzi o mnie to mam o Santander jak najlepsze zdanie w przeciwieństwie do Getin Banku który niechciał mi pozwolić na otrzymanie odszkodowania od ubezpieczyciela po stłuczce bo auto straciło niby na wartości (kosmos jakiś).
Dopiero po mojej ostrej interwencji odpuścilil.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamzanie polecam zadnego z tych bankow
podeslij na PW cene, jaka chcesz wplate zrobic i na jaki okres to ci podesle kalkulacje kredytu bez zdanych salonowych prowizji jakimi cie uracza w salonie, jak bedzie taniej to tylko zyskasz
Zobacz mają jakoś promocje link
I pewnie w salonie nic o niej nie wiedząNie polecam ASO Warszawa Połczyńska 125.
Komentarz
-
-
ku_ba: oferta banku zalezy od wielu czynnikow, m.in od poziomu wplaty wlasnej, wieku auta i ilosci rat. Ja swoje kalkulacje robilem zakladajac auto nowe lub roczne, wplata ok. 50%, ilosc rat 36 i dla nowego najlepiej wyszlo w getin i alior, dla rocznego raiffeisen, alior, pocztowy. Do gry mozna wciagnac mbank (wysylajac oferte konkurencji), mozna sporo zbic. To jesli chodzi o zlotowke. Ja przymierzam sie do walutowego - franki w DB.
Pozdrawiam
Grzesiek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lisek1981Ja przymierzam sie do walutowego - franki w DB.
a tak konkretnie to nie jest najlepszy czas na kredyt walutowy ponieważ stopy procentowe w CHF mogą isc tylko do gory a co do kursu to jedna wielka nie wiadoma (im wyższy tym lepiej jak się zaciąga kredyt)
Zgodnie z prosba na PW przesle oferte na kredycik
Komentarz
-
Komentarz