vw bank czy santander?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pioterz
    Classic
    • 2011
    • 8

vw bank czy santander?

B4rd, aha, ok wielkie dzięki do szybek już umówiłem się w tym Womarcu w Czeladzi choć nie wiem czy taką folię będą mieli jak jak mam na innych szybach, a jutro się widzę dr.claufem, w sumie jak chcesz to możesz z nami się spotkać i dogadamy wyjazd do Kryspinowa
    PioterZ | O2FL 1.6
  • ku_ba
    Classic
    • 2010
    • 25

vw bank czy santander?

witam szanownych kolegów forumowiczów po raz pierwszy w tym dziale :wink:

dzisiaj podpisałem zamówienie na o2 1.6 mint do wyboru pozostał jeszcze kredyt i tu pytanie do Was jakie macie doświadczenia z tymi bankami? Miesięczna rata w moim przypadku wypada na korzyść vwbanku - różnica 25 zł w skali kilku lat robi jakąś tam kwotę. Wiem, że na minus vwbanku jest każdorazowa nadpłata za którą trzeba wnieść opłatę 100 pln. Znacie jeszcze jakieś inne +/- kredytów w tych bankach?

pozdrawiam!

Komentarz

• adamza
      Ambiente
      • 2010
      • 174

nie polecam zadnego z tych bankow
      podeslij na PW cene, jaka chcesz wplate zrobic i na jaki okres to ci podesle kalkulacje kredytu bez zdanych salonowych prowizji jakimi cie uracza w salonie, jak bedzie taniej to tylko zyskasz
      jest

było

Komentarz

• krzysiek1974
        Rider
        • 2009
        • 323

Zamieszczone przez adamza
        podeslij na PW cene, jaka chcesz wplate zrobic i na jaki okres to ci podesle kalkulacje kredytu bez zdanych salonowych prowizji jakimi cie uracza w salonie, jak bedzie taniej to tylko zyskasz
        Ja korzystałem z LucasBank - polecam. Kupując szkodnika sprawdzałem oferty VW Bank i GetinBank - zdecydowanie gorsze.

Komentarz

• loyd
          RS
          • 2010
          • 2342

Santander to najgorsze badziewie - miałem w tym kredy na poprzednie auto. Nie polecem za "całokształt".

Komentarz

• Tomcio
            Ambiente
            • 2008
            • 162
            • Opel

Santander badziewie ?
            Powiem tak-kupiłem autko w kredycie w santander c. bank-promocyjny kredyt 7,5% w salonie skody-spłacam raty w terminie,nie mam żadnych problemów z bankiem,chciałem zmienić harmonogram spłat-w tydzień sprawa załatwiona.
            Co ważne-jak dzwonisz na infolinię to masz natychmiastowy kontakt i nie gadasz z maszyną tylko z fachowym konsultantem,
            Jśli chodzi o mnie to mam o Santander jak najlepsze zdanie w przeciwieństwie do Getin Banku który niechciał mi pozwolić na otrzymanie odszkodowania od ubezpieczyciela po stłuczce bo auto straciło niby na wartości (kosmos jakiś).
            Dopiero po mojej ostrej interwencji odpuścilil.

Komentarz

• Psycho Dad
              Rider
              • 2009
              • 629

Zamieszczone przez adamza
              Mnie uratowało że mam konto w VW bank. Wycena w salonie jakaś z kosmosu.
              Zobacz mają jakoś promocje link
              I pewnie w salonie nic o niej nie wiedzą
              Nie polecam ASO Warszawa Połczyńska 125.

Komentarz

• ku_ba
                Classic
                • 2010
                • 25

Psycho Dad, wiedzą, wiedzą - właśnie w tej ofercie przedstawili kredyt

Komentarz

• lisek1981
                  Drive
                  • 2010
                  • 69

ku_ba: oferta banku zalezy od wielu czynnikow, m.in od poziomu wplaty wlasnej, wieku auta i ilosci rat. Ja swoje kalkulacje robilem zakladajac auto nowe lub roczne, wplata ok. 50%, ilosc rat 36 i dla nowego najlepiej wyszlo w getin i alior, dla rocznego raiffeisen, alior, pocztowy. Do gry mozna wciagnac mbank (wysylajac oferte konkurencji), mozna sporo zbic. To jesli chodzi o zlotowke. Ja przymierzam sie do walutowego - franki w DB.

Pozdrawiam
                  Grzesiek
                  Pozdrawiam
                  Grzesiek

Obecnie śmigam: Skoda Superb II 1.8TSI DSG Platinum
                  Średnie spalanie: | Smarowanie zapewnia

Komentarz

• adamza
                    Ambiente
                    • 2010
                    • 174

Zamieszczone przez lisek1981
                    Ja przymierzam sie do walutowego - franki w DB.
                    moim zdaniem nie warto sie brac za kredyt w walucie, star zasada mowi plac w czym zarabiasz
                    a tak konkretnie to nie jest najlepszy czas na kredyt walutowy ponieważ stopy procentowe w CHF mogą isc tylko do gory a co do kursu to jedna wielka nie wiadoma (im wyższy tym lepiej jak się zaciąga kredyt)
                    Zgodnie z prosba na PW przesle oferte na kredycik
                    jest

było

Komentarz

• jacekha
                      Classic
                      • 2010
                      • 34

adamza, z jakiego banku robisz oferty?
                      www.autozapytanie.pl - szukasz nowej Octavii? Sprawdź jakie rabaty na Skodę oferują dealerzy.

Komentarz

• adamza
                        Ambiente
                        • 2010
                        • 174

Zamieszczone przez jacekha
                        adamza, z jakiego banku robisz oferty?
                        BZ WBK Leasing SA - w ofercie mamy leasing oraz pożyczkę na samochód. Naszym właścicielem jest Bank Zachodni WBK SA
                        jest

było

Komentarz

Pracuję...