Pytanie o geometrie kół

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tomekbiala
    Classic
    • 2011
    • 27

Pytanie o geometrie kół

Najnowszy przypadek jaki mam teraz.
    Kupiłem pendrive 32GB za 99PLN. Cena dobra, ale gość sprzedał tego dużo i tylko kilka negatywów. Minęły 2tygodnie - przesyłki brak. Pisze do gościa, a on mi coś tam o wadliwej partii i że musiał wszystkie odesłać i może mi oddać kasę, a jak nie to za 2 dni wysyła. Odpisałem, że poczekam, ale wato informować o takich opóźnieniach. Jak już wysłałem maila to pożałowałem, że nie zażyczyłem sobie kasy. Doszedł pendrive. Pierwszy fakup - brak dowodu zakupu (miał być rachunek). W opisie aukcji napisane, że brak paragonu oznacza brak podstaw do reklamacji. Nagrałem na niego 30Gb danych. Odpiąłem. Podpiąlem - widać tylko 8GB danych i 2Gb wolnego. 20Gb abba zżarła. No to założyłem spór na allegro. Zero odpowiedzi.No wo wysłałem gościowi maila, że nie że sprzedaje gówno to jeszcze nie załącza dowodu zakupu. Gość się oburzył, że niby widać zapomniał i że przypadek i żebym odesłał to odda kasę. Napisałem do kilku innych osób, które wystawiły pozytywy z tej samej aukcji. Okazało się, że wszyscy wystawili pozytywy zanim sprawdzili dokładnie pendrive i że też im nie działa, a w przesyłce nie było dowodu zakupu.
    Wniosek?
    Gość sprzedaje gówno, robi wszystkich w ch... a i tak ma masę pozytywów.
  • Rekin Chlebojad
    Rider
    • 2010
    • 474

Pytanie o geometrie kół

Czy w O2 FL ustawia sie pełna geometrie zawieszenia?? Tj: zbieznośc, katy pochyleń,wyprzedzenia itd?? I czy przod i tył ? czy tylko przod.

Czy tylko zbieżnośc.
    Kto to ustawiał lub wie na 100%?
    [scroll:d077aef450]Moja Czesia 1.6 TDI CR DSG---SPRZEDANA------> Jest Lexus CT200h [/scroll:d077aef450]

Komentarz

• robekcool
      RS
      • 2009
      • 2041
      • Octavia II (1Z3)
      • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

z tyłu masz też regulację
      www.k-mot.pl
      Specjalizacja VAG, inne marki też naprawiam.
      Autoholowanie.
      Robert Kulma

Komentarz

• Rekin Chlebojad
        Rider
        • 2010
        • 474

robekcool, ok dzieki, a jak z reszta regulacji PROCZ ZBIEZNOŚCI?? Katy itd? Przod i tył.

Czy PK da sie ustawic czy jest stały?
        [scroll:d077aef450]Moja Czesia 1.6 TDI CR DSG---SPRZEDANA------> Jest Lexus CT200h [/scroll:d077aef450]

Komentarz

• robekcool
          RS
          • 2009
          • 2041
          • Octavia II (1Z3)
          • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

przód- stałe PK i WSZ, zmienna zbieżność
          tył- zmienne zbieżność i pk (chyba, tego nie pamiętam ops: )
          www.k-mot.pl
          Specjalizacja VAG, inne marki też naprawiam.
          Autoholowanie.
          Robert Kulma

Komentarz

• Rekin Chlebojad
            Rider
            • 2010
            • 474

przód- stałe PK i WSZ, zmienna zbieżność
            ok dzieki, szkoda że PK sie nie ustawia, to troche kiszka, ale w skodzie jest chyba PK na "+" (czyli \ / <---patrzac od przodu auta) o ile sie nie myle?? (Jesli kreseczki nie wystarcza, patrzac na przod auta gorna czesc koła jest wychylona na zewnatrz a dolna do wewnatrz)??? Myle sie?

Komentarz

Pracuję...