Koło zapasowe a zestaw naprawczy.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mikee28
    Classic
    • 2010
    • 24

Audi A6 C4 w benzynie ma moj kumpel jesli chodzi o autko super fura uklad jezdny nie do zdarcia blacha ocynk kopa ma jeden minus duzo mu pali Ja osobiscie polecam A8 4,2 benzynka piekna fura
  • golibroda
    Rider
    • 2009
    • 530

Witajcie,

Przeglądając sobie cennik i załączniki wyposażenia zwróciłem uwagę na pewną rzecz, która mnie zastanowiła.

Czy zamawiając pełnowymiarowe koło zapasowe za 180 zł powinienem otrzymać także zestaw naprawczy ?
    Takiego zestawu nie otrzymałem, a przecież zgodnie z wykazem wyposażenia w każdej wersji powinien być. Przecież jedno nie wyklucza drugie a cena zestawu naprawczego jest skalkulowana w cenie samochodu. Nie ma przy tym żadnej gwiazdki.

Chyba, że cena koła to dopłata do zabranego zestawu a nie koszt koła.

Jak to było u Was ?
    Pozdrawiam
    Piotr

Komentarz

• Maru 123
      RS
      • 2008
      • 4660

golibroda, masz albo zestaw naprawczy albo całe pełnowymiarowe koło zapasowe. :wink:
      1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• Andrev3
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 6116

dokładnie tak jest, w Fordzie też tak jest jak mówi Marek, jak zamawiasz koło pełnowymiarowe to jest ono wkładane w miejsce zestawu naprawczego, czyli dopłacasz żeby to zamienić
        I bardzo dobry wybór mimo że już nie pamiętam kiedy koło zmianiałem ale zawsze to pewniejsze niż zestaw
        RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratorr
          • 2004
          • 25757
          • Audi

Jak masz kolo to masz tez klucz do kol, lewarek itd, a jak masz pianke, to klucza ani lewarka nie ma, tak wiec chcac sobie zmienic kola pod domem np z letnich na zimowe zostajemy z reka w nocniku :twisted:
          Spritmonitor.de

Komentarz

• golibroda
            Rider
            • 2009
            • 530

Dzięki. Tak właśnie myślałem. Dopłata do koła 180 zet w zamian za koło i dodatkowe rupiecie akurat w tym przypadku jest opłacalna.

A tak z ciekawości zapytam ile taki zestaw naprawczy kosztuje ? Ciekaw jestem jaki jest realny koszt koła z wyposażeniem.
            Pozdrawiam
            Piotr

Komentarz

• 4kwiatek
              Ambiente
              • 2008
              • 228

Hi...
              Zamieszczone przez golibroda
              Dzięki. Tak właśnie myślałem. Dopłata do koła 180 zet w zamian za koło i dodatkowe rupiecie akurat w tym przypadku jest opłacalna.

A tak z ciekawości zapytam ile taki zestaw naprawczy kosztuje ? Ciekaw jestem jaki jest realny koszt koła z wyposażeniem.
              Mi zawołali 340 Pln do O1. Ale i tak nie mieli wtedy a cena mnie zmroziła.

Pozdrawiam...
              Kwiatek...

Komentarz

• bubuDE
                Elegance
                S_OCP Member
                • 2007
                • 763
                • Octavia III (5E3)
                • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Maicroft, to co napisze dotyczy Golfa5: jest zestaw naprawczy, lewarek, klucz. Od poczatku.
                PL-LOP D-ROW mutex/ocfipreoqyfb/mutex

Komentarz

Pracuję...