Audi A6 C4 w benzynie ma moj kumpel jesli chodzi o autko super fura uklad jezdny nie do zdarcia blacha ocynk kopa ma jeden minus duzo mu pali Ja osobiscie polecam A8 4,2 benzynka piekna fura
Przeglądając sobie cennik i załączniki wyposażenia zwróciłem uwagę na pewną rzecz, która mnie zastanowiła.
Czy zamawiając pełnowymiarowe koło zapasowe za 180 zł powinienem otrzymać także zestaw naprawczy ?
Takiego zestawu nie otrzymałem, a przecież zgodnie z wykazem wyposażenia w każdej wersji powinien być. Przecież jedno nie wyklucza drugie a cena zestawu naprawczego jest skalkulowana w cenie samochodu. Nie ma przy tym żadnej gwiazdki.
Chyba, że cena koła to dopłata do zabranego zestawu a nie koszt koła.
dokładnie tak jest, w Fordzie też tak jest jak mówi Marek, jak zamawiasz koło pełnowymiarowe to jest ono wkładane w miejsce zestawu naprawczego, czyli dopłacasz żeby to zamienić
I bardzo dobry wybór mimo że już nie pamiętam kiedy koło zmianiałem ale zawsze to pewniejsze niż zestaw
Jak masz kolo to masz tez klucz do kol, lewarek itd, a jak masz pianke, to klucza ani lewarka nie ma, tak wiec chcac sobie zmienic kola pod domem np z letnich na zimowe zostajemy z reka w nocniku :twisted:
Komentarz