Staszek jesteśmy już poumawiani i ruszamy po 7 rano :szeroki_usmiech
Jak by co to się zdzwonimy.
Jak by co to się zdzwonimy.
k

(
ops:
Przyrządy do mierzenia warstwy lakieru to już teraz codzienność.
auto dobrze jest oceniać w różnym świetle, pod każdym kątem. Ja fuszerkę (plamy) wypatrzyłem w mocnym słońcu. W pochmurny dzień zauważyć było prawie nie sposób. Wyglądało to jakby na ten schrzaniony kawałek auta światło podało przez szybę. Plama miała ostro odcinające się krawędzie i gość się tłumaczył, że przy wycieraniu, przed laierowaniem musieli czymść "zaciągnąć" i finalnie wyszła plama o innym odcieniu. Chcieli matowić i jeszcze raz malować. Podziękowałem. Z własnego doświadczenia wiem też, że do porównawczego badania domowym sposobem dobre są też mocne uliczne latarnie świecące tak lekko na żółto (sodowe?), stosowane na przykład na parkingach pod hipermarketami. To co było widoczne dla mnie także w dzień (smugi na masce), choć panowie fachowcy twierdzili, że nic nie dostrzegają, gdy wieczorem zajechałem na zakupy latarnia obnażyła stuprocentowo.
, ale czasami jest tak, jak z myciem auta, namęczysz się, a na drugi dzień pada. Licho nie śpi :P
k
k
widząc swoje autko całe śliczne i błyszczące to może, jak ryzyko zminimalizujesz wyborem dobrego fachowca operacja zakończy się powodzeniem, a auto sprzedaż komuś kto zna tę historię.
k
(
k :diabelski_usmiech
Komentarz