Witam.
Zamówienie podpisane 24.10.2011.na Octavie sedan Tour 1,6 + LPG .
Tydzień temu dowiedziałem się,że planowany termin produkcji 5-6 tydzień 2012.
No to jeszcze trochę trzeba czekać.
Miałeś szczęście, bo ktoś musiał zrezygnować z "Twojego" Toura wcześniej, inaczej czekałbyś do marca co najmniej .
pewnie masz rację. Może więcej osób zrezygnuje i w lutym już będę miał :d tak wiem marne szanse to mówicie,że mogę jeszcze coś wytargować od skody za czekanie?
Gmorpi, pytałem, bo jak byłem w tym "salonie", to goście śmiesznie biegali szukając jakichś trójników. Tak mi się wydawało, że do gazu... Tak sobie tylko pomyślałem, że ktoś będzie miał instalkę w niezłym pośpiechu robioną......
Współczuję.
Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
pewnie masz rację. Może więcej osób zrezygnuje i w lutym już będę miał :d tak wiem marne szanse to mówicie,że mogę jeszcze coś wytargować od skody za czekanie?
Próbować możesz, ale ciężko wyrokować, reguły nie ma, to chyba zależy od dealera. A przy obecnych cenach Euro, to może być sukcesem, że Ci nie każą dopłacić :evil:
myślę,że nie będzie tak źle żeby dopłacać. Chyba się jeszcze coś takiego nie przytrafiło??
Nie martw się, to był taki ciężkawy żarcik Byłem w podobnej sytuacji - obyło się bez niespodzianek tego typu, ale dealerzy się zabezpieczają - nb. sprawdź co masz napisane w zamówieniu odnośnie kwoty w dniu sprzedaży. Mnie uspokajali, że Euro musiałoby skoczyć do 5-6 PLN, żeby trzeby taki mode zadziałał... Więc spokojnie.
A przy obecnych cenach Euro, to może być sukcesem, że Ci nie każą dopłacić :evil:
Dobry plus dla nas, oczekujących jest to że ani Polska, ani Czechy nie należą do strefy Euro, więc nie ma dużego wpływu na wahanie waluty.
Po za tym jakby mi podnieśli cenę na auto, to niech sie walą na ryj! Nie wezmę, nie mam sraczki!
Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień: http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Znajomemu firma zamówiła w sierpniu O2FL Kombi Elegance 2.0TDI 110KM ze standardowym wyposażeniem, zero extrasów, biały kolor. Kilkukrotnie przesuwano mu już termin produkcji. Najnowszy to 9 tydzień 2012. Nie tylko na turki się długo czeka. Ciekawy jest za to najnowszy cennik, w którym ogłaszają czyszczenie magazynów z 1.4 TSI dla Kombi i HB oraz 1.6 TDI dla HB. Czyżby te wersje się nie sprzedawały :?:
Geralcik, zazdroszczę :lol: , gratuluję i czekam na fotki. Ja zamówiłem 5 maja i jeszcze czekam, ostatnia wiadomość z salonu to produkcja 49 tydzień plus trzy tygodnie czyli po nowym roku :shock:
Tak na marginesie wczoraj moje dzieciaki(bliźniaki) skończyły pół roku, a urodziły się ponad trzy tygodnie po zamówieniu mojego O2T :lol:
To 8 miechów czekacie ???? :shock:
Czyli miałem farta chyba bo zamówiłem pod koniec kwietnia a odebrałem 12 września swoją O2T Kombi
powodzenia i cierpliwości życzę
Podobno na kombi się teraz dłużej czeka. A nie mam jakiś szczególnych wodotrysków - jumbo box, relingi, pakiet opti.
Trzeba być twardym... :diabelski_usmiech
Komentarz