Zamieszczone przez loyd
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kapiZamieszczone przez BULIwytłumaczcie mi skąd się bierze dwu miesięczny poślizg
wymieniać mozna dużo - efekt ten sam :/
ja czekam do 30.06 :/ a i to nie jest pewne ...
Co do dilerów z forum, niestety żaden z nich nie dał mi takiej oferty jak Skoda-Zimny Łódź. A zamówiłem praktycznie wszystko co można było, więc były na pewno większe możliwości niż na "golasie"
Komentarz
-
-
Skąd się biorą opóźnienia?
Mi dealer przy zamawianiu (05.02.2011) powiedział, że zamówienia flotowe mają pierwszeństwo przed indywidualnymi.
Więc jeżeli ktoś miał zaplanowaną produkcję autka na powiedzmy tydz. 15, a w tyg. 11 wpadło do Skody zamówienie na 400 sztuk Octavii od jednej firmy, to sami rozumiecie, że trzeba przesunąć detalistów... (pewnie nie wszystkich - np. tych co zamówili identyczne jak dana flota - zostawiają w kolejce...)
Komentarz
-
-
Kermit128 jeżeli kupujesz auto u dużego dilera, to stosują oni taki myk, że choć kupujesz jako osoba fizyczna, Twoje auto w papierach odnotowane jest jako flotowe. Ty masz dzięki temu większy upust i czekasz krócej, choć często o tym nawet nie wiesz. Nie każdy diler (szczególnie mniejszy) chce iść na takie coś obawiając się skutków ewentualnej kontroli SAP w papierach.
Komentarz
-
-
Borsuk2, w taki raziem pozostaje mi mieć nadzieję, że dealer w Giżycku jest "dużym" graczem i mój Nowy Tour jest traktowany z szacunkiem należnym pojazdowi flotowemu.
Jak widzisz w moim podpisie, bardzo mi zależy na dotrzymaniu terminu przez dealera...
PS
Jeszcze nie dzwonili ze złą informacją... więc żyję nadzieją....
Komentarz
-
-
Gaber, normalnie, ze scyzoryka
[ Dodano: Sob 19 Mar, 11 19:01 ]
Zamieszczone przez Borsuk2Kurcze, chyba każdy z nas oczekujących chciałby mieć już nowy samochód w garażu, ale co zrobić trzeba poczekać.
Komentarz
-
-
Witam wszystkich!! To mój pierwszy post!!
Zamówiłem swoją Skodę oktavkę tour 1.6 sedan dn. 03.03.2011 z terminem odbioru do 05.07.2011
auto będzie posiadało:
kolor - czerń magiczna
instalacja gazowa
dywaniki podłogowe
alarm z funkcją monitorowania
hak wypinany
listwy boczne
podłokietnik jumbo box
koło zapasowe stalowe
przednie reflektory przeciwmgielne
wycieraczka szyby tylnej
czujniki parkowania tył
pakiet optimum
(bez radia - uważam, że zakupię w oferowanej cenie lepsze za mniejszą cenę)
cena, którą wynegocjowałem to 53000
ostatnio jak byłem u dilera dostałem informację, że moja przyszła oktavka będzie do odbioru prawdopodobnie już 15.06
oby tak było
pozdrawiamoktavia tour 1,6 LPG - pierwsza fotka
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jazzhondWitam wszystkich!! To mój pierwszy post!!
Zamówiłem swoją Skodę oktavkę tour 1.6 sedan dn. 03.03.2011 z terminem odbioru do 05.07.2011
auto będzie posiadało:
kolor - czerń magiczna
instalacja gazowa
dywaniki podłogowe
alarm z funkcją monitorowania
hak wypinany
listwy boczne
podłokietnik jumbo box
koło zapasowe stalowe
przednie reflektory przeciwmgielne
wycieraczka szyby tylnej
czujniki parkowania tył
pakiet optimum
(bez radia - uważam, że zakupię w oferowanej cenie lepsze za mniejszą cenę)
cena, którą wynegocjowałem to 53000
ostatnio jak byłem u dilera dostałem informację, że moja przyszła oktavka będzie do odbioru prawdopodobnie już 15.06
oby tak było
pozdrawiamByła : Skoda Octavia I '04 1,4 16V 75 KM
Był : Opel Vectra C 1.9 CDTI 150KM
Jest : Seat Cordoba 1.9 TDI 101 KM
Jest: Skoda Octavia 1.9 TDI 105 KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jazzhondw sumie zamówiony przeze mnie rocznik to 2011, szukałem w kilku salonach, w tym w którym zamówiłem był najtańszy z tym wyposażeniem no i oczywiście najlepsze warunki kredytowe
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
[ Dodano: Sob 19 Mar, 11 21:26 ]
Zamieszczone przez pandzikZamieszczone przez abc_rlz.Dużo.... :roll:
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez jazzhondw sumie zamówiony przeze mnie rocznik to 2011, szukałem w kilku salonach, w tym w którym zamówiłem był najtańszy z tym wyposażeniem no i oczywiście najlepsze warunki kredytowe
I tym sposobem za kilka lat będzie tylko salon w KRK i Danielcio bo resztę wykończyło " OCP " nie dając innym zarobić :lol:Była : Skoda Octavia I '04 1,4 16V 75 KM
Był : Opel Vectra C 1.9 CDTI 150KM
Jest : Seat Cordoba 1.9 TDI 101 KM
Jest: Skoda Octavia 1.9 TDI 105 KM
Komentarz
-
Komentarz