goncjusz, pewnie dlatego że 1.8 TSI. Największe opóźnienia są na 1.4. Też miałem zamawiać 1.4 i czekać nie wiadomo ile miesięcy, ale wybrałem 1.8 z placu.
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
- faktura
- dokument potwierdzający zapłatę akcyzy,
- świadectwo zgodności
- oświadczenie potrzebne do rejestracji
- karta pojazdu
z tym rejestrujesz samochód i w tym samym dniu ubezpieczasz
przy odbiorze samochodu
- instrukcja obsługi samochodu
- instrukcja obsługi radia
- warunki gwarancji
- książka serwisowa
- certyfikat, gwarancja od zabezpieczenia (alarm/blokada)
- polisa
- protokół przekazania samochodu
Komentarz
-
-
Witam czy ktoś wie czy do Tura można zamówić pakiet na bezdroża :?:
bo obiło mi sie o uszy że seryjnie ma podniesione zawieszenie :shock:
może ktoś sprawdzić w instrukcji jaki prześwit ma tur :wink:
widzę ze dużo osób zamawia u Danielcia czy mogę dostać namiar do niego bo nie portafie znaleźćops:
tomaszek
Komentarz
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zwolinZamieszczone przez MeFFistoW trasie jadąc spokojnie (do 120km/h) wyszło mi ok. 7 litrów LPG/100km
6 z kawałkiem to mi się udało osiągnąć jak wracałem od Danielcia w taką pogodę, że wszystkie pierdoły wlokły się 60km/h lewym :evil: Normalne spalanie na trasie (normalnej, czyli od czasu do czasu trzeba zwolnić, nawet zatrzymać się, czasami depnąć, żeby miszcza lewego pasa objechać to 7.5-8 l/100km (obliczone na podstawie tankowań, bo komp mi zaniża o jakieś 0.3l). Prędkości powiedzmy do 120, czasami chwilowo więcej. Na gazie powinien spalić 10-20% więcej. Cudów nie ma, no chyba, że ktoś kupuje samochód, żeby przez cały czas w spalanie chwilowe się wpatrywać.
Sprzeczać się o to zużycie nie będę a w cuda też nie wierzę, ale tak mi wtedy wyszło - pojezdzimy - zobaczymy ;-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pandzikKomp symuluje spalanie benzyny, nie lpg.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafall79Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez rafall79Czy wiecie czy mozna wlaczyc w O2 Tour automatyczne zamykanie drzwi po ruszeniusaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hizokuZamieszczone przez pandzikKomp symuluje spalanie benzyny, nie lpg.
Ktoś pisał, że komputer można skalować +-15%, jeśli to prawda to można wyskalować zużycie gazu, lecz wtedy zużycie benzyny będzie zafałszoszowane.
Komentarz
-
-
Witam !
Proszę o informacje odnośnie zamówień i terminów ich realizacji.
Obawiam się, że dealer u którego zamawiałem auto 4 grudnia 2010, a planowany termin odbioru miałem na 15 marca coś kombinuje, bo dzisiaj dowiedziałem się, że produkcja mojego auta przesunęła sie z 9-go na 13-sty tydzień ( nie wiadomo dlaczego), czyli termin odbioru auta wydłuża się o miesiąc.
Czy 4,5 mięsiąca czekania to nie przesada?
Komentarz
-
-
grzegorz3737, http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ania&start=255saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
skipper.u, papiery przychodzą do dealera wcześniej niż samochód. Bank nic do nich nie ma do momentu podpisania umowy. Ktoś dał ciała, albo ........ . Gdzieś jeden z kolegów opisywał jak jego samochód stał na parkingu, a dealer szarpał się z ubezpieczycielem o uszkodzoną oponę.Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
skipper.u, obstawiam, że dealer dał z czymś ciała. Ja miałem do dealera 300 km i co sie dało, to załatwiliśmy mailowo, a resztę przy odbiorze samochodu. O ile dobrze pamiętam, to samochód przyjechał w sobotę, a ja go we wtorek odebrałem, i to tylko dlatego, że w poniedziałek nie mogłem wziąć wolnego. Fakt, wcześniej postał trochę w Poznaniu, bo śnieg, mróz itp itd.....Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
Komentarz