Zamieszczone przez micho_m
Chyba tak to nie jest.
Lepiej sprzedać dużo tańszych niż mało droższych.
.
). W grę wchodzą tylko autka nowe i fajne (cokolwiek miałoby to znaczyć) + najlepiej nie-hatchbacki.
), ma większy silnik (co wbrew pozorom nie jest dla mnie plusem - spędzam w samochodzie codziennie ponad 2 godziny, więc 124 konny Eco-tec 1.6 może w tym czasie wypić więcej niż 1.4MPI, szybciej i tak się nie da jechać bo po drogach którymi jeżdżę podróżują też niedoszli paparazzi, którzy porzucili swój zawód i przyjęli się w Policji), no i kosztuje jakieś 12-15k więcej niż ta O2T, którą zamówiłem... no i kardynalna sprawa - terminy oczekiwania na nowego cruza są prawie takie jak na Octavkę Tour
.
- co Dacii (miałem okazję przejechać się Sandero Black Line, jest bardzo fajna i trochę lepiej wykonana niż zwykłe sandero - tylko sam design tego auta mi się nie podoba, no jest czarna, a to u mnie nie przejdzie - IMHO czarne auta wyglądają świetnie ale tylko na zdjęciu, lub kilka minut po ich umyciu
) czy Fiata (Grande Punto Evo ma genialne wnętrze, Bravo jest też fajne, tylko moim skromnym zdaniem Octavia jest bardziej praktyczna czy też przemyślana, co mogło by się przydać gdybym nagle wpadł na pomysł, żeby założyć rodzinę).
.
Ja dorzuciłem "tylko" kombi :szeroki_usmiech i jumbo boxa...

Komentarz