Zamieszczone przez Eidos71
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Jeszcze nie odebrałem - dopiero będę składał zamówienie :-) Gdy odbiorę i przejadę pierwsze 2kkm - wtedy na pewno pochwalę się w tamtym temacie :-)Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
pandzik, Od samego początku twój termin mi się nie podobał, ale ty widać wierzyłeś w niego do końca ;P
Dealer potwierdził mi termin odbioru auta na koniec czerwca - miesiąc po terminie który miałem w zamówieniu. Ma to być już MY2012. Termin realny, o ile nie zdecyduję się na lakierowanie klamek i lusterek.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sdssr2_r, Spokojnie będzie można rejestrować pojazdy bez ESP jeszcze przez długi czas. Na rynku jest jescze pełno nowych aut nie spełniających normy EURO 5 kótre można rejestrować.
Komentarz
-
-
Walt, Maicroft,
Kombi ma szereg zalet. Jest bardziej funkcjonalny, co oczywiste, posiada w przypadku toura lepsze wyposażenie (dzielone fotele, gniazdko w bagazniku, oswietlenie nad tylną kanapą, wycieraczkę...)
Do tego nad tylnymi fotelami mamy więcej miejsca. Praiwe 2 cm wyżej przebiega dach.
Dla mnie wygodniejsze ma też tylne drzwi - bo węższe.
Jest też ładniejsze. :P
Czekam. mam nadzieję, że autko jednak przybędzie w najbliższych dniach... :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pandzikMam kilka ofert na liftbacki od ręki. Z tym, że liftback to nie kombi...Zobacze jeszcze chwilę...
PS. Dostałem nieoficjalne info od dealera (ale nie od pana u którego zamawiałem - jego będę męczył w poniedziałek o potwierdzenie tego), że mój tour będzie wyprodukowany w 26. tygodniu.
Pozdrawiam i miłego weekendu!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TwoBCzy ktoś wie coś na temat przedłużonej gwarancji na Toura dla klientów, którzy mają daleki termin produkcji zamówionego autka?
Przy zamawianiu sprzedawca zapewniał, że Skoda coś takiego zaproponuje, ale narazie jakoś... cisza w tej kwestii..?Chetnie pozbede sie letnich kol - 17
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leewyyJa zamówiłem Scout 2,0 TDI DSG 28 lutego, niedawno dealer podał mi termin produkcji na 24/25 tydzień.Dokładnie ta: http://motoryzacja.interia.pl/testy/...a,1614300,3460
Ja z racji niedużych przebiegów wziąłem benzynę.O2 Scout 1.8 TSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wire1Moja cierpliwość sie zkończyła.
Dopłacam kilka klocków i biorę O2 1.2 TSI Ambiente z palcu.
Ja to się boję, że te Toury to jakość tak bez ładu i składu są produkowane - odczuwam bałagan organizacyjny, oby się nie przełożył na jakość samochodu...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiulJa to się boję, że te Toury to jakość tak bez ładu i składu są produkowane - odczuwam bałagan organizacyjny, oby się nie przełożył na jakość samochodu...Zamieszczone przez wire1Moja cierpliwość sie zkończyła.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rezonZamieszczone przez misiulJa to się boję, że te Toury to jakość tak bez ładu i składu są produkowane - odczuwam bałagan organizacyjny, oby się nie przełożył na jakość samochodu...Zamieszczone przez wire1Moja cierpliwość sie zkończyła.
Jakbyś uważnie śledził ten wątek, to byś wiedział, że bardzo chciałem Toura i byłem na niego zdecydowany, jednak nieustanne zmiany terminów +- 2 m-ce spowodowały, że zrezygnowałem z Toura , ale nie było wyjścia. W zamian mam problemy z odzyskaniem niemałej zaliczki, choć to nie ja nie wywiązałem się z umowy.
PS.Stwierdzam fakty, że to co się dzieje nie można nazwać inaczej niż bałaganem. Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam, nie taka była intencja. Cały czas czytam ten wątek i cały czas z zainteresowaniem wypatruje Tourów na ulicach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiulHeh, jak to mówią "uderz w stół..." Nawet przez myśl mi nie przeszło aby sądzić tak jak napisałeś.
[ Dodano: Pon 09 Maj, 11 13:01 ]
Zamieszczone przez misiulW zamian mam problemy z odzyskaniem niemałej zaliczki, choć to nie ja nie wywiązałem się z umowy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiulMało tego mam wystawioną fakturę korygującą przelewową, której termin realizacji minął, tak więc dysponuję dokumentem wymagalnym od dwóch tygodni, z którym mogę iść do windykacji
Komentarz
-
Komentarz