A już zgodnie z tematem wątku, mój tour zamówiony 11.04 będzie produkowany w 31 tygodniu tj. początek sierpnia ale dealer poinformował mnie, że będzie jakieś przyspieszenie bo skoda dostała sporą pulę od centrali.
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rezonZamieszczone przez misiulMało tego mam wystawioną fakturę korygującą przelewową, której termin realizacji minął, tak więc dysponuję dokumentem wymagalnym od dwóch tygodni, z którym mogę iść do windykacji
Dzisiaj oddali..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZeby bylo smieszniej, to w fabryce skonczyly sie chwilowo alu 16" do OIIFLTo tez wydluza minimalnie obecnie czas zamowien.
Zamieszczone przez MaicroftNo i ciagle brak skrzyn DSG, ale z tym to zawsze byl problem - Skoda chyba ma za duze wziecie na nie.
Komentarz
-
-
No i powoli dołączam do grona Szkodników :wink: Zamówienie złożone na Octavię 2 FL Combi Elegance 1,4 TSI z kilkoma dodatkamiTeoretyczny okres odbioru - koniec lipca, ale konkretny i rzetelny (tak mi się wydaje) sprzedawca powiedział, że można spodziewać się odbioru na początku lipca :-) I tu mam mały problem... Mam firmę usługową i nie wiem, czy brać autko na firmę, czy na siebie, jako osobę prywatną... I druga sprawa - nie wiem jeszcze, jaki to będzie tydzień produkcji. Mam nadzieję, że 22-gi, 23-ci, bo wtedy będzie to model 2012, a więc z nowym, łądniejszym wg mnie znaczkiem :szeroki_usmiech
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71No i powoli dołączam do grona Szkodników :wink: Zamówienie złożone na Octavię 2 FL Combi Elegance 1,4 TSI z kilkoma dodatkamiTeoretyczny okres odbioru - koniec lipca, ale konkretny i rzetelny (tak mi się wydaje) sprzedawca powiedział, że można spodziewać się odbioru na początku lipca :-) I tu mam mały problem... Mam firmę usługową i nie wiem, czy brać autko na firmę, czy na siebie, jako osobę prywatną... I druga sprawa - nie wiem jeszcze, jaki to będzie tydzień produkcji. Mam nadzieję, że 22-gi, 23-ci, bo wtedy będzie to model 2012, a więc z nowym, łądniejszym wg mnie znaczkiem :szeroki_usmiech
Pozdrawiam.
Zainteresowany !
Komentarz
-
-
Znaczka nie bedzie, nawet jak egzemplarz wyprodukowany zostanie w 22 tygodniu - juz w nowym roku modelowym. Choc sam znaczek rzeczywiscie ladniejszy, ale przede wszystkim inny, nowoczesny. Nowe logo pojawi sie dopiero na nowych modelach. Trzeba to przezyc. Stare logo tez brzydkie nie jest - ma swoj urokChetnie pozbede sie letnich kol - 17
Komentarz
-
-
Odnośnie znaczka - opierałem się na info, jaką dostałem od sprzedawcy (nie to, abym sam się dopytywał)Termin odbioru też mnie zaskoczył - w VW na autka trzeba czekać 4-6 miesięcy. Gdybym zdecydował się na czarną perłę - Octa była od ręki...
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WaltDostałem niepotwierdzony termin produkcji na 23 tydzień
Zamieszczone przez WaltCzujników cofania oczywiście już nie będzienajwyżej będziesz przodem parkować :szeroki_usmiech
SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
Komentarz