To nie jest kwestia dilera, tylko problemow w fabryce. Dowiedz sie co powstrzymuje Twoje auto przed produkcja.
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez WaltSunny w Poznaniu
Zamieszczone przez WaltAmbiente z placu 1,2
Mój tour pewnie kończy się produkować....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez b8tzZamieszczone przez WaltSunny w Poznaniu
Zamieszczone przez WaltAmbiente z placu 1,2
Mój tour pewnie kończy się produkować....
[ Dodano: Sob 11 Cze, 11 23:28 ]
Walt, kolega zamowil samochod 22 kwietnia w Sunny i jego auto jest juz na placu u dealera w przyszlym tygodniu odbor.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecaj...kolega zamowil samochod 22 kwietnia w Sunny i jego auto jest juz na placu u dealera w przyszlym tygodniu odbor.
Generalnie z samochodem mi się nie spieszyło, ale pod koniec lipca obieram kierunek na Cro, i nie uśmiecha mi się nie przekraczanie 3000obr./min na trasie, a w dwa tygodnie mogę 1500 km nie zrobić, chyba że zaliczę jakiegoś spota w Białymstoku jadąc na niego przez Krosno :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WaltMoja przesunięta o kolejne dwa tygodnie. Odbiór w połowie lipca, dokładnie po pół roku czekania (o ile znów się nie przesunie). Czuję się jakbym k*rwa Bentleya zamówił. W każdym razie - od Sunny w Poznaniu trzymajcie się z daleka, bo zdążycie się zestarzeć zanim zobaczycie swoje wymarzone auto.
Jakby ktoś miał cynka o Ambiente z placu 1,2 to dajcie znać :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdrbarWitam, a jeżeli auto jest przypisane na załóżmy 37 tydzień produkcyjny to jest to równoważne z tygodniem kalendarzowym i wypada na środek września?Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
NR Rejestracyjne zrobione, pozostał jeszcze odbiór skodzinki - prawdopodobnie jutro.
W trakcie rozmowy diler poinformował, że auto, które klient zamówił 13.06 będzie odbierał dopiero 15.12. Ponoć większość salonów rezygnuje już z zamówień Toura na ten rok - ale to pewnie zależy od salonuoktavia tour 1,6 LPG - pierwsza fotka
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jazzhondW końcu!!!!!!
Zamieszczone przez jazzhondW trakcie rozmowy diler poinformował, że auto, które klient zamówił 13.06 będzie odbierał dopiero 15.12. Ponoć większość salonów rezygnuje już z zamówień Toura na ten rok - ale to pewnie zależy od salonu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pandzikZamieszczone przez jazzhondW końcu!!!!!!
Zamieszczone przez jazzhondW trakcie rozmowy diler poinformował, że auto, które klient zamówił 13.06 będzie odbierał dopiero 15.12. Ponoć większość salonów rezygnuje już z zamówień Toura na ten rok - ale to pewnie zależy od salonu
Komentarz
-
-
No i ja się chyba w końcu doczekam
Rozmawiałem z moim sprzedawcą, powiedział ze zamówiona przeze mnie Skodzina ma być u nich max do piątku.
Z tym, że mam małe "zamieszanie" - zamawiałem szary satyn, później dostałem propozycje zamiany na grafitową która to miała być wyprodukowana wcześniej niż "moja" satynowa, a że grafit (antracyt) bardzo ładny kolor... to niewiele się zastanawiałem i zamieniłem
Pomyślicie "dobrze zrobił - grafit to grafit, ładny przecież, a do tego szybciej będzie miał Octavkę"
...hmm, ale dzisiaj się okazało, że jednak satynowa będzie szybciej... satyn ładny, grafit też...
Komentarz
-
-
No to parę słów podsumowania mojego zamówienia.
Autko zamówiłem 5 kwietnia w Emida Kraków. Termin na umowie 15 lipiec.
Jednak udało się ten termin przyspieszyć i ostatecznie auto wyprodukowało się w 21 tygodniu i odebrałem je 10 czerwca.
Za mną dopiero ~300km ale jestem pod wielkim wrażeniem komfortu. Nie mogę doczekać się końca docierania by móc sprawdzić w akcji 1.8TSI + 4x4 8)
Komentarz
-
-
A co to jest Skoda, Aston Martin że swój samochód otrzymasz za 3 kwartały :?: Ktoś na głowę upadł. Gdyby mi ktoś powiedział że swoją Skodzinkę otrzymam najwcześniej za pół roku to sorry, ale wtedy idę kupić coś innego...
Na miejscu bartola grzecznie podziękowałbym i prosił o oddanie zaliczki. Kto to widział aby na Skodę czekać tyle czasu[center:a5df0a9dad]
[/center:a5df0a9dad]
Komentarz
-
Komentarz