Sluszny sprzeciw. Wielokrotnie mozna bylo czytac na tym forum zale nabywcow czekajacych na indywidualnie skofigurowanego Szkodnika. Ale podobno powoli produkcja zaczyna nadazac za zamowieniami. Czyli zamowienia skladalismy w zlym momencie.
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Chciałbym poinformować, że ilość zamówień na Tour-a jest tak duża, że samochody wpadają na 46 tydzień!!!
Jest ponad 1400 zamówień na nasz rynek. A Polska ma zarezerwowane 50-60 samochodów na tydzień!!! z tego wychodzi, że czas oczekiwania to 23-25 tygodni...Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajChciałbym poinformować, że ilość zamówień na Tour-a jest tak duża, że samochody wpadają na 46 tydzień!!!
Jest ponad 1400 zamówień na nasz rynek. A Polska ma zarezerwowane 50-60 samochodów na tydzień!!! z tego wychodzi, że czas oczekiwania to 23-25 tygodni...SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Świetna biała Octi
Zamieszczone przez pandzikJakby to kogoś interesowało to tak wygląda moja. Na żywo jeszcze jej nie widziałem.
Obrazek
Już czekam na pierwsze wrażenia z użytkowania trochę większego Toura niż moje wyczekiwane "vozidlo". Jeśli przygotowujesz już listę modów dla Twojej Octavki to fajnie prezentowały by się białe lusterka w niej.
A tak btw. koledzy, to warto dopłacić do fabrycznego Jumbo-box'a (chyba 800zł)? Jeśli warto, to wie ktoś może jak ma się sprawa z wyjściem AUX jeśli nie zamawiałem fabrycznego radia? Niezbędny kabelek będzie pociągnięty gdzie trzeba, tak że potem można będzie dołożyć np. Bolero czy jakiegoś chińczyka i będzie cacy?
Pozdrawiam!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aryNie do końca się z tym zgodzę. Mój skonfigurowany scout nie został jeszcze wyprodukowany choć zaraz minie 6 miesięcy od zamówienia i znam jeszcze jeden podobny przypadek z Yeti.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aryNie do końca się z tym zgodzę. Mój skonfigurowany scout nie został jeszcze wyprodukowany choć zaraz minie 6 miesięcy od zamówienia i znam jeszcze jeden podobny przypadek z Yeti.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tceA tak btw. koledzy, to warto dopłacić do fabrycznego Jumbo-box'a (chyba 800zł)? Jeśli warto, to wie ktoś może jak ma się sprawa z wyjściem AUX jeśli nie zamawiałem fabrycznego radia? Niezbędny kabelek będzie pociągnięty gdzie trzeba, tak że potem można będzie dołożyć np. Bolero czy jakiegoś chińczyka i będzie cacy?
Twoje pytanie w tym przepastnym wątku zginie pewnie.
To i ja dołożę pytanie. Do których pinów radia Blues dołącza się Aux-a z Jumbo ?
Przydałby się nowy temat w dziale Sound & Multimedia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftListwy na bialo, dolozyc boczne tez biale, ladna felga i bedzie bajka :diabelski_usmiechWszystko w kolor pociąga za sobą niestety ładny wydatek. Jednak do tematu wrócę ale nie w tej chwili. To samo z felgami. najwcześniej za rok niestety.
[ Dodano: Wto 17 Maj, 11 20:08 ]
Zamieszczone przez Borsuk2pandzik, tylko patrzeć jak zacznie się modzenie.
[ Dodano: Wto 17 Maj, 11 20:10 ]
Zamieszczone przez Borsuk2Podłokietnik jest wart tej ceny. Ja żałuję, że go nie wziąłem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WaltCo można wyciągnąć od dilera za miesięczny poślizg? Ktoś już przerabiał temat?
Zamieszczone przez shokodpuścił te auto jakbym miał czekać tyle czasu... gdyby konkurencja wypuściła coś ciekawego to na 100% czas by się skrócił. A tak mają to w nosie.
Zamieszczone przez MaicroftTo chyba tak jak ze skrzyniami DSG. Ile razy sie orientowalem, to czas oczekiwania przez ten bajer wydluzal sie drastycznie.
Zamieszczone przez Mihautak samo z szyberdachemO2 Scout 1.8 TSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aryMój diler twierdzi, że ze 2 miesiące temu zrealizował O2 1.4 TSI + DSG w około miesiąc od zamówienia. Sami byli zdziwieni, że tak szybko. Być może akurat ktoś zrezygnował w między czasie ze swojego zamówienia, a w to miejsce wskoczył ten szczęściarz
Generalnie chyba nie wiadomo o co chodzi z tym czasem oczekiwania na auto.
[ Dodano: Sro 18 Maj, 11 16:20 ]
Zamieszczone przez Borsuk2masz jakiś namiar na dobrą folię ?
skodaczesci
mają na stronie fotorelację z montażu.
Komentarz
-
-
Hej!
Wreszcie znalazłem chwilę czasu. Zamówienie złożone w ostatnim tygodniu lutego - na koniec 19 tygodnia wyjechałem z salonu OTII!.
Zakup realizowałem w salonie w Zgorzelcu (Ultima-Auto) - szczerze polecam, w szczególności kierownika działu sprzedaży.
Co prawda konfiguracja auta minimalna do bólu (lakier metalik, pakiet optimum i koło zapasowe) to tuż przed zakupem zamówiłem u dilera alufelgi Sirius, kupiłem do nich gumy oraz radio bolero.
Póki co cieszę się jazdą, więcej napiszę i wrzucę zdjęcia w innym wątku.
Komentarz
-
Komentarz