Zamieszczone przez AdamB
[O1] Mechanizm wycieraczek zamiennik??
Zwiń
X
-
[O1] Mechanizm wycieraczek zamiennik??
Witam czy ma ktoś może z was zamontowany mechanizm wycieraczek zamiennik?? jak on się sprawuje?? Mój niestety podczas czyszczenie został uszkodzony, oryginalny kosztuje koło 200zł a zamiennik znalazłem za 50 zł i 1 rok gwarancji.
Proszę o info bo niestety jeżdżę na razie beż wycieraczek i muszę jak najszybciej to naprawićJest O2 BJB 176 KM, 346 NM, wtryski i turbo ARL, chłodnica oleju z wersji 2,0 TDI, zegary MAXI-DOT
Była O1 AGR Hatchback.
-
-
A jest może szansa na złożenie może jakoś z 2 jednego żeby działał bez problemu?(oryginalny +zamiennik) oryginalny jak rozebrałem i przy próbie wybicia trzpieni pękło aluminium przy samym mocowaniu.Jest O2 BJB 176 KM, 346 NM, wtryski i turbo ARL, chłodnica oleju z wersji 2,0 TDI, zegary MAXI-DOT
Była O1 AGR Hatchback.
Komentarz
-
-
Tak jak pisałem poprzednio, ja używam zamiennika za około 40 zł. już rok i działa. Nie wiem czy podejdą trzpienie z oryginału do zamiennika, ponieważ nie próbowałem. W zamienniku wystarczy tylko lekko pospawać trzpienie do płaskownika i będzie działać. A poza tym oryginał proponowano mi za mniej więcej 150 zł.
Komentarz
-
Komentarz