Zamieszczone przez Porter
trzeci stop w kombi 2001
Zwiń
X
-
Miałem problem z rozebraniem ale po kilku próbach się udało wiem że są tam ledy
ale myslałem że może jest jakiś częsty problem o którym ktoś pisał kiedyś w opisie ale nie rozwinoł problemu.
Pozdrawiam,
Paweł
[ Dodano: Nie 05 Mar, 06 20:56 ]
na 100% nie działa linija ledowa może ktoś wie o jakimś sposobie oprócz wymiany,
czy te ledy są rozbieralne??
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
to się kupuje nowe niestety / całe światło / . podobno jest nienaprawialne , przynajmniej ze względów ekonomicznych , też mi już zgasło parę diód. a hatchbaku nie żarówki są przypadkiem?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
wracając do tematu, próbował ktoś naprawiać takie światełko?, ile mniejwięcej liczą sobie za nową sztukę, jaki numer w etce?, u mnie przepaliły się trzy ostatnie ledy, albo tylko jeden i reszta przez niego nie świeci.....
Pytałem się w Skodzie w Warszawie na Modlińskiej chcieli 220 zł, to zrezygnowałempozdrowienia
Komentarz
-
-
W Warszawie w ASO na Felińskiego kosztuje 117zł. Instalacja jest łatwa jeśli nie masz spojlera więc można samemu sobie z tym poradzić.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Mam pytanie. Czy ktoś z posiadaczy RS Combi wymieniał trzecie światło stopu?? Ewentualnie czy ktoś z posiadaczy mógłby zrobić jej zdjęcie i sprawdzić czy jest jakiś problem z jej wyjęciem czy spojler przeszkadza.PerfectService by DGW
Komentarz
-
-
co prawda niemam RSa ale zeby wymontowac 3stop musiałem go odkleic :-(
[ Dodano: Sro 10 Maj, 06 19:09 ]
Zamieszczone przez Adrianczy spojler przeszkadza.-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
hmm...mnie też to prawdopodobnie czeka. Niby w katalogu jest że RS ma inna ale nie wiem czy tamta wejdzie bez odklejania i czy wszystko będzie pasowało. Zobaczyć jej też nie mam jak bo w serwisach nie mają takiej a jak zamawiają to potem trzeba ją kupić a kosztuje 268zł gdzie "normalna" kosztuje 105zł.PerfectService by DGW
Komentarz
-
-
To i ja wiem. Pytam tylko czy w RS jest inne światło. Ja mam daszek na klapie własnie od Rs-a i on sprawia że nie mam dostępu do światła.PerfectService by DGW
Komentarz
-
Komentarz