Panowie bieda się stała - od dołu zaczęła mi pękac przednia szyba - do wymiany niestety. Ma ktoś może jakies znajomości z rabacikami w jakimś zakładzie,żeby jak najtaniej to zrobić??Normalna cenka,to 600 setek z delikatnym upustem i robotą. Nawet na bąbki w tym roku nie zostanie
Plamy na lakierze...
Zwiń
X
-
Plamy na lakierze...
Na lakierze swojego auta (dach) posiadam kilka dziwnym plamek (patrz foto).
Wygląda to jak by się lakier łuszczył.
Czy jest to sprawa fabryczna (wada), czy oznacza, że był malowany???strazakp
Była O1 1.9 tdi 110KM ASV 2001r. - służyła mi dzielnie 6 lat.
Jest O2 1.4 tsi, 156KM/260Nm (podobno), CAXA, 2009r.
-
-
Na mój gust to są to pozostałości po ptasich odchodach, które niezmywane za wczasu lubią się wżerać w lakier właśnie :|Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
sproboj spolerowac, jesli wzery nie sa zbyt duze to mozna osiagnac naprawde doskonałe rezultaty. W Hondzie mialem podobnie, tyle ze miejscami wylazil niebieskoszary podklad. Zamalowalem zaprawka kupiona w Hondzie te niebieskoszare miejsca, a nastepnie dalem lakiernikowi aby zrobil polerke dachu i wyszlo naprawde super.
Komentarz
-
-
u mnie zaprawki i polerka niestety nie pomogła, za bardzo było wżarte, to raczej po odchodach ptaków tak jak u mnieASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
tak jak koledzy piszą są to odchody ptasie. Spróbuj to spolerować bo najgorzej to nie wygląda jeszcze.
P.S jak widzisz na samochodzie kupkę ptasią to staraj się ją zmywać jak najszybciej żeby później nie było takich kwiatkówNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA
USŁUGI TRANSPORTOWE
TEL: 531-33-55-77
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoco te ptaszyska żarły?Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JeżykPokrycie lakieru auta odpowiednimi środkami powinno zapobiec takim numerom.
Komentarz
-
-
Maru 123, masz absolutnie rację woski tylko pozwolą na nieco dłuższe przebywanie lakieru pod kołderką z ptasich kupek. Dużo szybciej proces wżerania zachodzi na lakierze bez osłony. Najbardziej mnie wkurza jak umyję auto, otrę pot po glansowaniu a tu srrrrru, zazwyczaj na sam środek dachu. :grrrSzerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jeżykto jest sama zaraza dla lakieru zwłaszcza teraz jak są "ekologiczne"
Zamieszczone przez JeżykNajbardziej mnie wkurza jak umyję auto, otrę pot po glansowaniu a tu srrrrru, zazwyczaj na sam środek dachu.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz