[O2] Lakier w 02 FL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • paysker
    Rider
    • 2008
    • 264

no rys jest bardzo duzo ja u siebi po 2 latach mam do malowania zderzak i maske poprostu wyglada jak bezchmurne gwizdziste niebo :cry:
    http://www.youtube.com/watch?v=bp80iyr2HeU

Nasze Auta: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26038

Komentarz

• mariu_sz
      Rider
      • 2009
      • 320

Czyli TTTM. Szkoda tylko że razem z "byciem EKO" w parze nie idzie wytrzymałość. :cry:

Zamieszczone przez fuego_2007
      firmek, Pod klamką odpryski to zapewnwe brak chlapacza .
      Nie wydaje mi się, tp jest w takim miejscu iż kamyk musiałby lecieć niczym podkręcona piłka.

Najgorsze to to, że mam ryskę nawet w miejscu, że raczej jej nie powinno być, autko myję sam, ręcznie na dwa wiadra, zawsze "trzepię szmatkę" :twisted: lub rękawicę do mycia. Dobrze tylko, że zarysowanie jest bardzo delikatne więc może jakiś scratchX pomoże.
      Mariusz
      --------------------------
      OCTAVIA 2FL Combi 1.8 TSI Elegance

Komentarz

• szkoda
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 22543

z powodu braku chlapaczy nie miałem ŻADNYCH uszkodzeń lakieru ani w beżu sahara ani w białym, a już w okolicy klamki :shock:

dodatkowo na lakier w obu, jak mówiłem, nie narzekam, coś się zmieniło :?: :roll:
        saport techniczny baj DGW
        była BKD+DSG '05 120kkm
        była BXE '08 190kkm
        no i nie ma :-)

Komentarz

• mariu_sz
          Rider
          • 2009
          • 320

Zamieszczone przez szkoda
          z powodu braku chlapaczy nie miałem ŻADNYCH uszkodzeń lakieru ani w beżu sahara ani w białym, a już w okolicy klamki :shock:

dodatkowo na lakier w obu, jak mówiłem, nie narzekam, coś się zmieniło :?: :roll:
          Bardzo możliwe, że nastąpiły zmiany niestety na gorsze :cry: . Już tak się nastawiałem za 3 latka na O3 RS :twisted: , ale powiem szczerze, że teraz to już się strasznie zastanawiam, czy nie wypróbować jakieś inne autko.
          Mariusz
          --------------------------
          OCTAVIA 2FL Combi 1.8 TSI Elegance

Komentarz

• AdamB
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 8033
            • Octavia IV (NX3)
            • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Zamieszczone przez firmek
            Nawet mycie auta jest juz nieekologiczne i myjac auto na swojej posesji czy na dzialce lamie sie prawo :evil:
            Osobiście mam to głęboko w d...e :wink: i myję auto u siebie na posesji i będę mył.
            Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

Pracuję...