no rys jest bardzo duzo ja u siebi po 2 latach mam do malowania zderzak i maske poprostu wyglada jak bezchmurne gwizdziste niebo :cry:
[O2] Lakier w 02 FL
Zwiń
X
-
Czyli TTTM. Szkoda tylko że razem z "byciem EKO" w parze nie idzie wytrzymałość. :cry:
Zamieszczone przez fuego_2007firmek, Pod klamką odpryski to zapewnwe brak chlapacza .
Najgorsze to to, że mam ryskę nawet w miejscu, że raczej jej nie powinno być, autko myję sam, ręcznie na dwa wiadra, zawsze "trzepię szmatkę" :twisted: lub rękawicę do mycia. Dobrze tylko, że zarysowanie jest bardzo delikatne więc może jakiś scratchX pomoże.
Komentarz
-
-
z powodu braku chlapaczy nie miałem ŻADNYCH uszkodzeń lakieru ani w beżu sahara ani w białym, a już w okolicy klamki :shock:
dodatkowo na lakier w obu, jak mówiłem, nie narzekam, coś się zmieniło :?: :roll:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaz powodu braku chlapaczy nie miałem ŻADNYCH uszkodzeń lakieru ani w beżu sahara ani w białym, a już w okolicy klamki :shock:
dodatkowo na lakier w obu, jak mówiłem, nie narzekam, coś się zmieniło :?: :roll:
Komentarz
-
Komentarz