Ale po 5 latach sprzedać takie 1.6 TDI ze spalaniem rzędu 5 litrów, będzie łatwiej niż 1,4 tsi do którego nie będzie gazu. 9 litrów benzyny w mieście - przecież tego nikt nie będzie chciał kupić. Dziś sprzedać auto bez gazu jest strasznie trudno , a co dopiero za 5 lat jak ceny paliw jeszcze wzrosną.
Ja jak bym miał dziś kupować auto to bym brał
Skoda Octavia Greenline Wersja Kombi z silnikiem 1.6 TDI CR DPF/77 kW (105 KM)
dodatki:
Climatronic
Radio Swing
Lakier Metalizowany
Reflektory Ksenonowe
Pakiet - Wielofunkcyjna czteroramienna skórzana kierownica
z pakietem skórzanym i Maxi dot
Fajny silnik który mało pali, 16 zł na 100km na trasie. Nie myślę o tym czy podniosą cene LPG, jak w przyszłości chce sprzedać auto to jest to bardzo oszczędny silnik,
Wersja kombi, czyli dla rodziny z 2 dzieci , idealny samochód.
Wnętrze z pakietem skórzanym, climatronikiem, wygląda bardzo dobrze i pewnie przez kolejne 3 lata się aż tak bardzo nie zestarzeje.
Do tego ksenony, które za kilka lat będą pewnie na wyposażeniu standardowym w nowych autach.
Nic tylko jeżdzić z 6-7 lat.
Ja jak bym miał dziś kupować auto to bym brał
Skoda Octavia Greenline Wersja Kombi z silnikiem 1.6 TDI CR DPF/77 kW (105 KM)
dodatki:
Climatronic
Radio Swing
Lakier Metalizowany
Reflektory Ksenonowe
Pakiet - Wielofunkcyjna czteroramienna skórzana kierownica
z pakietem skórzanym i Maxi dot
Fajny silnik który mało pali, 16 zł na 100km na trasie. Nie myślę o tym czy podniosą cene LPG, jak w przyszłości chce sprzedać auto to jest to bardzo oszczędny silnik,
Wersja kombi, czyli dla rodziny z 2 dzieci , idealny samochód.
Wnętrze z pakietem skórzanym, climatronikiem, wygląda bardzo dobrze i pewnie przez kolejne 3 lata się aż tak bardzo nie zestarzeje.
Do tego ksenony, które za kilka lat będą pewnie na wyposażeniu standardowym w nowych autach.
Nic tylko jeżdzić z 6-7 lat.
Komentarz