Zamieszczone przez rezon
Oleje Allegro
Zwiń
X
-
Oleje Allegro
Panowie,
Co o tym sądzicie: http://moto.allegro.pl/search.php?st...4154&country=1
Te ceny są naprawde atrakcyjne - czy ktoś z Was zaopatrywał się już z tego źródła.
PozdrawiamPowered by VSI PRINS
-
-
też się już kiedyś zastanawiałem, ale jak przeszedłem się po giełdzie w Mysłowicach to zobaczyłem podobne ceny u handlarzy... Możecie mi wierzyć albo nie, ale widziałem jak koleś skupował baniaki po Mobil 1, po tym zdarzeniu przeszła mi ochota na kupowanie taniej oleju na allegro bądź na giełdzie. Przeszedłem na Motula i przynajmniej wiem, że nie jest rozlewany gdzieś w garażu :!:
Komentarz
-
-
Dokladnie, banki po Mobilach z mila checia kupia na kazdej wiekszej gieldzie samochodowej. Co tam potem sie rozlewa to nikt nie wie. Kupujac olej nawet beczkach po 200l cena za litr nie jest, az tak atrakcyjna.
Mnie tylko jedno zastanawia. Cale zasrane Allegro walczy z podrobkami, a tego jakos nie potrafia wywalic.
Komentarz
-
-
Ja bym nigdy nie kupił. Widziałem nawet jak gość miał motula na alegro za 150zł. Ewidentnie wszytko jest pomieszane byle sprzedać. Nigdy w życiu. Olej to tylko w sklepie samochodowym zaufanym lub hurtowni choć wiem ze też moze być mieszany ale juz mniejsze prawdopodobieństwo i jakoś spokoj na duszyk
OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
wole ten prosto z USA nazwa Quaker State choć słyszałem że na europe jest to Micro Oill http://www.allegro.pl/search.php?string=quaker+state[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
dzisiaj wybrałem się na giełde do lubinia. Zobaczyłem kolesia, który sprzedaje oleje motu i castrol po bardzo atrakcyjnych cenach z FV. po którkiej rozmowie, okazało się, ze jest dostawcą JetTronick'u i dlatego ma tak tanio (5l motula 505-01 199zł; castrol txt 505-01 29zł). faktórę oczywiście wystawia JetTronic.
Więc podważam uogólnienie, że na giełdzie jest zawsze "padło"
Komentarz
-
Komentarz