Oleje Allegro

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Wlod
    Drive
    • 2006
    • 63

Oleje Allegro

Zamieszczone przez rezon
    Co do jakości odbiornika w acer n35 nie dyskutuję bo nie mam porównania z innymi. Po prostu nie miałem z nim do tej pory problemów. Chyba na tym poziomie cenowym to trudno kupić coś lepszego.
    Też mamAcera n35 i jak narazie (od ponad roku) zero problemów.
  • borut
    Rider
    S_OCP Member
    • 2005
    • 299

Oleje Allegro

Panowie,

Co o tym sądzicie: http://moto.allegro.pl/search.php?st...4154&country=1
    Te ceny są naprawde atrakcyjne - czy ktoś z Was zaopatrywał się już z tego źródła.

Pozdrawiam
    Powered by VSI PRINS

Komentarz

• wasyl
      L&K
      • 2005
      • 1084

też się już kiedyś zastanawiałem, ale jak przeszedłem się po giełdzie w Mysłowicach to zobaczyłem podobne ceny u handlarzy... Możecie mi wierzyć albo nie, ale widziałem jak koleś skupował baniaki po Mobil 1, po tym zdarzeniu przeszła mi ochota na kupowanie taniej oleju na allegro bądź na giełdzie. Przeszedłem na Motula i przynajmniej wiem, że nie jest rozlewany gdzieś w garażu :!:
      ASV + Aligator MT K-ce 150 KM 320Nm
      www.wasilewski-foto.pl
      KIA 2,2 d (245KM i 523Nm)

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratoRS
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Dokladnie, banki po Mobilach z mila checia kupia na kazdej wiekszej gieldzie samochodowej. Co tam potem sie rozlewa to nikt nie wie. Kupujac olej nawet beczkach po 200l cena za litr nie jest, az tak atrakcyjna.

Mnie tylko jedno zastanawia. Cale zasrane Allegro walczy z podrobkami, a tego jakos nie potrafia wywalic.
        Spritmonitor.de

Komentarz

• daneczek76
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 3642
          • Toyota

zaopatrywałem sie na allegro ale innej mari olej , wszystko spoko cena podobna ale w sklepach był dostępny 4 litrowy a na allegro wersja 5litrowa. dlatego desz kupiłem. Pozdrawiam
          [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• neck99
            L&K
            S_OCP Member
            • 2005
            • 1326

Ja bym nigdy nie kupił. Widziałem nawet jak gość miał motula na alegro za 150zł. Ewidentnie wszytko jest pomieszane byle sprzedać. Nigdy w życiu. Olej to tylko w sklepie samochodowym zaufanym lub hurtowni choć wiem ze też moze być mieszany ale juz mniejsze prawdopodobieństwo i jakoś spokoj na duszy k
            OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
            SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I

Komentarz

• daneczek76
              RS
              S_OCP Member
              • 2006
              • 3642
              • Toyota

ten olej co ja kupuje niepodrabiają raczej i jest prosto z USA także ,spoko najlepiej z beczki kupić prosto olej no i browarek też z beczki. Pozdrawiam

Komentarz

• piotrekwawa
                Ambiente
                • 2005
                • 125

Zamieszczone przez daneczek76
                ten olej co ja kupuje niepodrabiają raczej i jest prosto z USA także ,spoko najlepiej z beczki kupić prosto olej no i browarek też z beczki. Pozdrawiam
                Midland?
                Octavia 1.6 AEE 165tys przeb.

Komentarz

• daneczek76
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 3642
                  • Toyota

wole ten prosto z USA nazwa Quaker State choć słyszałem że na europe jest to Micro Oill http://www.allegro.pl/search.php?string=quaker+state

Komentarz

• KLOCek
                    Rider
                    S_OCP Member
                    • 2005
                    • 411

dzisiaj wybrałem się na giełde do lubinia. Zobaczyłem kolesia, który sprzedaje oleje motu i castrol po bardzo atrakcyjnych cenach z FV. po którkiej rozmowie, okazało się, ze jest dostawcą JetTronick'u i dlatego ma tak tanio (5l motula 505-01 199zł; castrol txt 505-01 29zł). faktórę oczywiście wystawia JetTronic.

Więc podważam uogólnienie, że na giełdzie jest zawsze "padło"

Komentarz

Pracuję...