Zamieszczone przez asz
na razie obecne, to od lusterka, nie wiem, należałoby chyba pochwalić, bo koniec końców wszystko się dobrze zakończyło, no ale jeżeli mój Ojciec, który generalnie nie jest samochodziarzem i leje na te rzeczy, bez żadnych z mojej strony informacji na temat ASO Skoda i wiedzy na temat moich fakapów stwierdził, że nie chce tam samochodu serwisować, to myślę, że musiało być na prawdę bardzo słabo i dobrze, że ja tego nie widziałem, tak jak mówię, testujemy dalej.
druga strona, że jakieś specjalne oczekiwanie chwalenie kogoś za to co powinien zrobić to jest lekkie kuriozum, nieprawdaż :?:
to jest właśnie ta paranoja, o którą mi chodzi.
zresztą o ile pamiętam ja "moje" ASO chwaliłem, do momentu kiedy nie zaczęły się problemy z samochodem i nie wyszły na jaw ewidentnie zesrane sprawy, tutaj świetnie widać ile to całe chwalenie jest warte, dla mnie pomijalne całkowicie, podobnie jak zrzędzenie zresztą, dlatego jak już narzekam to staram się mówić o konkretach.
a Grześ, no cóż, zwykły partacz, który jeśli nie postawi właśnie na rozwój to za chwilę będzie siedział w psiej budzie, mam nadzieję, że to czyta bo już nie mam siły do niego :diabelski_usmiech
Komentarz