Co do tej RSki z Siedlec to Policja przed zakupem jeździła moją na próbę
zakup auta/wybór opcji/ Octavia 02 FL - 1.4 TSI AMBIENTE
Zwiń
X
-
zakup auta/wybór opcji/ Octavia 02 FL - 1.4 TSI AMBIENTE
Planuje zakup Octavii 02 FL - 1.4 TSI/90 kW (122 KM) AMBIENTE z kredytem 50/50,
Śląsk/Małopolska
opcje:
kolor czarny metalik
Uchwyt Isofix na fotelu pasażera z przodu
Alarm z funkcją monitorowania wnętrza i czujnikiem przechyłu
Pakiet na bezdroża (dodatkowa metalowa osłona silnika, zwiększony prześwit o ok. 20 mm)
Podwójna osłona przeciwsłoneczna
Przednie reflektory ksenonowe (ze spryskiwaczami reflektorów)
Koło zapasowe stalowe
Czy może ktoś już dokonywał zakupu i orientuję się w którym salonie mogę dostać najkorzystniejsze warunki rabatowe, chce kupić do pół roku, proszę o pomoc.
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodahttp://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24541
nie wiem jakie dokładnie opinie chciałabyś poznać, ludzie piszą, dostają ofertę, cześć z nich jeszcze to negocjuje, czeka parę miesięcy i cieszy się nowym samochodem
Potem wyjeżdzasz nowym autem z salonu i auto przestaje być nowe. Po miesiącu już "nie pachnie" nowością i nastaje smutna rzeczywistość.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydZamieszczone przez szkodahttp://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24541
nie wiem jakie dokładnie opinie chciałabyś poznać, ludzie piszą, dostają ofertę, cześć z nich jeszcze to negocjuje, czeka parę miesięcy i cieszy się nowym samochodem
Potem wyjeżdzasz nowym autem z salonu i auto przestaje być nowe. Po miesiącu już "nie pachnie" nowością i nastaje smutna rzeczywistość.
Komentarz
-
-
Ja niestety dałem ciała i to konkretnie !
Nieświadomy obecności osób handlujących na forum, umoczyłem jakieś złotówki niestety.
Kolega Danielcio (pięknie dziękuje) zapodał naprawdę rewelacyjną ofertę zakupu, :!: jednak na moją rezygnację było już za późno, i to nie dla tego że nie da się z zamówienia zrezygnować, pkt. 9 umowy, tylko zwyczajnie moja psychika nie pozwoliła mi wydłużyć czasu oczekiwania :P i ponadto z wynajmowanego mieszkania muszę się wynosić, do czego auto jest jednak niezbędne.
Reasumując, Kolega w/w na pewno pomoże w dokonaniu wyboru i pomoże uzyskać :yay: na twarzy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez majkel123Ja niestety dałem ciała i to konkretnie !
Nieświadomy obecności osób handlujących na forum, umoczyłem jakieś złotówki niestety.
Kolega Danielcio (pięknie dziękuje) zapodał naprawdę rewelacyjną ofertę zakupu, :!: jednak na moją rezygnację było już za późno, i to nie dla tego że nie da się z zamówienia zrezygnować, pkt. 9 umowy, tylko zwyczajnie moja psychika nie pozwoliła mi wydłużyć czasu oczekiwania :P i ponadto z wynajmowanego mieszkania muszę się wynosić, do czego auto jest jednak niezbędne.
Reasumując, Kolega w/w na pewno pomoże w dokonaniu wyboru i pomoże uzyskać :yay: na twarzy.
Wszystkie znaki na niebie i ziemi kierują mnie do Pana Danielcio, wiec napisałam do niego pw co mnie interesuje, miejmy nadzieje, że kupie u niego moją wymarzoną skodę, wybrałam interesujące mnie opcje, silnik też powinien się sprawdzić,
pozdrawiam wszystkich i serdecznie dziękuje za pomoc
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez payskermillenium77, pamietaj ze na czarnym bardziej widac rysy, ale to twój wybór. Powodzenia w kupnie nowego auta
masz racje co do rys i pewnie ma inne wady, jeszcze srebrny metalik wchodzi w grę, zresztą zobaczę co będzie do wyboru i czytałam że lepiej kupić z radiem fabrycznym, no i pewnie inne detale o których nie pomyślałam ale trzeba zdawać sobie sprawę że każda dodatkowa opcja podnosi cenę
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MGZastawów się nad tą "podwójną osłoną przeciwsłoneczna".
Moim zdaniem szkoda kasy na taki wynalazek.
Wiesz, miałam nadzieje że to pomoże dokładnie dziecku żeby tak słonko jej nie przeszkadzało w czasie jazdy, może lepiej skłonić ku roletom i tyle,
czy są opcje które warto dokupić w wersji Ambiente? Może wasze doświadczenia pomogą mi wybrać, co tak naprawdę się przydaje np czy dokupić radio fabryczne?
Komentarz
-
-
jedyny słuszny kolor to czarny lub białysuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CarolcoJaka smutna rzeczywistość?! Radość z posiadania nadal praktycznie nowego samochodu. Ja już zamówiłem O2 1.2TSI MINT i zamierzam tym samochodzikiem jeździć i się cieszyć przez 10-15 lat, bo nie stać mnie na częstszą zmianę samochodu.
ale ja nie lubię chciejstwa bo życie kara za chciejstwo .....
Pozdrawiamech...
TomikT
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydPo miesiącu już "nie pachnie" nowością i nastaje smutna rzeczywistość.
millenium77, podwójna osłona przeciwsłoneczna to straszna lipa imho.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez millenium77Wiesz, miałam nadzieje że to pomoże dokładnie dziecku żeby tak słonko jej nie przeszkadzało w czasie jazdy, może lepiej skłonić ku roletom i tyle,
Zamieszczone przez millenium77czy są opcje które warto dokupić w wersji Ambiente? Może wasze doświadczenia pomogą mi wybrać, co tak naprawdę się przydaje np czy dokupić radio fabryczne?
Ja mam swinga, nawigację zewnętrzną i nie planuję zmian.
Z przydatnych rzeczy do zamówienia/wytargowania polecam:
- pakiet dla palących - bo jest w tym dodatkowy uchwyt na 1,5-litrową butelkę, przydatne przy dzieciach
- gumową wykładzinę do bagażnika,
- chlapacze.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez millenium77Wiesz, miałam nadzieje że to pomoże dokładnie dziecku żeby tak słonko jej nie przeszkadzało w czasie jazdy, może lepiej skłonić ku roletom i tyle,
o ile pamiętam to kosztują 300-400PLN, dośc drogo, ale też "trochę" się różnią od tych na przyssawkisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez majkel123A nie lepiej przyciemnić szybki za te 300-400 zł :?:
ale to co kto lubi.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez majkel123Ciekawe tylko jak z trwałością tego, tak czy siak fajnie to wygląda, z innej strony w wersji Elegance powinno być zwijane do tapicerki w standardzie
te rolety zwijane do tapicerki to jest dla mnie kolejny potencjalnie hałasujący element, wiec może lepiej niesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz