Co do tej RSki z Siedlec to Policja przed zakupem jeździła moją na próbę
i cieszy się nowym samochodem 
i cieszy się nowym samochodem 
Radość z posiadania nadal praktycznie nowego samochodu. Ja już zamówiłem O2 1.2TSI MINT i zamierzam tym samochodzikiem jeździć i się cieszyć przez 10-15 lat, bo nie stać mnie na częstszą zmianę samochodu. Myślę, że smutna rzeczywistość może dopaść wtedy, jakbyś kupował używane auto i zaczęło by się sypać z czasem. A tu masz NOWY samochód! Ja już się nie mogę doczekać swojej Octavii... a propo, zamówiłem właśnie u Danielcia z Krakowa.
zapodał naprawdę rewelacyjną ofertę zakupu, :!: jednak na moją rezygnację było już za późno, i to nie dla tego że nie da się z zamówienia zrezygnować, pkt. 9 umowy, tylko zwyczajnie moja psychika nie pozwoliła mi wydłużyć czasu oczekiwania :P i ponadto z wynajmowanego mieszkania muszę się wynosić, do czego auto jest jednak niezbędne.
zapodał naprawdę rewelacyjną ofertę zakupu, :!: jednak na moją rezygnację było już za późno, i to nie dla tego że nie da się z zamówienia zrezygnować, pkt. 9 umowy, tylko zwyczajnie moja psychika nie pozwoliła mi wydłużyć czasu oczekiwania :P i ponadto z wynajmowanego mieszkania muszę się wynosić, do czego auto jest jednak niezbędne.

Radość z posiadania nadal praktycznie nowego samochodu. Ja już zamówiłem O2 1.2TSI MINT i zamierzam tym samochodzikiem jeździć i się cieszyć przez 10-15 lat, bo nie stać mnie na częstszą zmianę samochodu.
alacz.
Komentarz