Autoalarm montowany w salonie czy warto??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

W cenniku masz wszystko co montuje fabryka. Takie pierdy jak chlapacze, dywaniki, siatki do bagażnika, alarm (montowany w ASO) dostajesz raczej po targach ze sprzedawcami. Czasami sprzedawcy naciągają mówiąc że alarm będzie gratis, z tym że nie mówią że będzie alarm będzie montowany w ASO.

Zamawiając autko dostaniesz konfiguracje w której masz wyszczególnione co wchodzi skład wyposażenia montowanego przez ASO jaki listę wyposażenia montowanego fabrycznie

W ASO przy odbiorze auta możesz dołożyć wiele rzeczy, mi np dołożyli tempomat który w ASO kosztował mnie 400zł, przy montażu w fabryce to koszt 800zł. Czasami warto montować coś po wyjeździe auta z fabryki - wszystko zależy od tego jaką wersje auta zamawiasz.

Mam nadzieję że wszystko jest jasne
    PS. Czym się zajmujesz że takie info jest Tobie potrzebne w pracy?

Komentarz

• Octa-vian
      Ambiente
      • 2010
      • 122

Dzięki za wyjaśnienie Po prostu jak zamawiam z cennika to alarm jest fabryczny i koniec
      pytanie o cennik nie dotyczy mojej pracy Upierdliwy muszę być bo pracuję w instytucji finansowej

Komentarz

Niekoniecznie będzie fabryczny, zobacz sobie w zamówieniu tak jak pisałem powinieneś mieć rozpiskę co montują w fabryce a co w ASO.

Komentarz

• golibroda
          Rider
          • 2009
          • 530

Zamieszczone przez Octa-vian
          dlaczego nie ma w ofercie cennikowej zaznaczone, że to montowany w salonie i że można zamówić fabryczny..?
          W cenniku JEST wyszczególniony alarm fabryczny chyba 1000 zł + 200 zł za jakiś czujnik (chyba przechyłu) :szeroki_usmiech
          Pozdrawiam
          Piotr

Komentarz

Pracuję...