Lepiej kupić ELM327 na Bluetooth, do tego programik OBD Scope za ok 10EUR na komórkę (symbian) ale są tez inne, pod Androida nawet darmowy chyba jest i cieszyć się tym samym za o wiele mniejsze pieniądze
Maxi - dot kontrolka płynu do spryskiwaczy
Zwiń
X
-
Maxi - dot kontrolka płynu do spryskiwaczy
Witam. Chciałbym aby mi wyświetlało na zegarach kontrolkę że nie mam już płynu do spryskiwaczy. Od paliwa się wyświetla. Mam vaga i mniej więcej wiem raczej gdzie wejść żeby to zaprogramować tylko nie wiem jak ma to być na 100% Wrzucę jeszcze foto czy rzeczywiście dobrze w programie wszedłem.
-
-
Zamieszczone przez terretego nie wiem czy mam czujnik. Czyli jak wprowadzę ten kod to jak nie mam czujnika będzie się świeciła kontrolka cały czas a jak nie mam to wystarczy że zostawię tak jak miałem i będzie ok.
A tej stronki mi się nie udało znaleźć na forum a nie powiem długo szukałem czegoś takiegoPozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Aha. No nic robić tego nie będę trudno nie ma to nie ma ale sprawdzić mogę kurcze szkoda ze nie mam vaga po Polsku. Tak to nie wiem co i jak a nie chce sobie pomieszać. Kumpel mi zrobił ze światłami ze obniżył moc żarówek i zapalają się same przednie po przekręceniu stacyjki. To pewnie tak samo nie będę miał dźwięku przy zamykaniu i otwieraniu drzwi jak nie mam alarmu ??? tylko sama centralka.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez terreAha. No nic robić tego nie będę trudno nie ma to nie ma ale sprawdzić mogę kurcze szkoda ze nie mam vaga po Polsku. Tak to nie wiem co i jak a nie chce sobie pomieszać. Kumpel mi zrobił ze światłami ze obniżył moc żarówek i zapalają się same przednie po przekręceniu stacyjki. To pewnie tak samo nie będę miał dźwięku przy zamykaniu i otwieraniu drzwi jak nie mam alarmu ??? tylko sama centralka.
Niech Ci kumpel zrobi jeszcze tak, że gasły te dzienne (przednie) przy zaciągniętym ręcznym :-)Pozdrawiam,
Michał
Komentarz
-
-
Mam mam tak zrobione Do jazdy po mieście wystarczą takie światła. Mam moc chyba na 70% ustawioną. A co do tego alarmu właśnie nie wiem czy w ogóle go mam. A centralka jest na pewno tylko mnie trochę to denerwuje że nie widać czy drzwi są zamknięte i trzeba ciągnąć za klamkę żeby sprawdzić i zostaje jedynie patrzeć po światłach od kierunków.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez terreMam mam tak zrobione Do jazdy po mieście wystarczą takie światła. Mam moc chyba na 70% ustawioną. A co do tego alarmu właśnie nie wiem czy w ogóle go mam. A centralka jest na pewno tylko mnie trochę to denerwuje że nie widać czy drzwi są zamknięte i trzeba ciągnąć za klamkę żeby sprawdzić i zostaje jedynie patrzeć po światłach od kierunków.Pozdrawiam,
Michał
Komentarz
-
Komentarz