Chcę kupić antenkę magnetyczną do O2. Mam radio President Johnny II ASC. Do tej pory używałem anteny Wilson Little Wil i byłem zadowolony, jednak skradziono mi ją razem z autem. Szukam czegoś o podobnych osiągach lub trochę lepszego.Punktem montażu będzie prawa tylna część dachu. Co sądzicie o wyborze President Florida ewentualnie Missouri (chociaż tu się chyba przepłaca) w porównaniu właśnie do Małego Wila?
jakim cudem w Czechach O2 1.6 TDI kosztuje tyle co 1.4 TSI ?
Zwiń
X
-
jakim cudem w Czechach O2 1.6 TDI kosztuje tyle co 1.4 TSI ?
czesc, wlasnie w ramach bezsennosci sobie przegladam czeska strone Skody i sie zastanawiam - czemu maja o wiele wiekszy wybor lakierow niz my, oraz czemu O2 w wersji classic 1.6 TDI (438.900) kosztuje tylko 4000 koron (700 zl????) wiecej niz 1.4 TSI (434.900) ???? a u nas to roznica 9200 zl ?????
kto mnie oswieci????
-
-
Zamieszczone przez Pawel11Poprostu "Pepiki" (durnie jedne) nie zrozumiały jeszcze , że silniki od traktorów i ciężarówek :wink: to najlepsze na świecie silniki i warte są każdych pieniedzy :diabelski_usmiech.
przy tak małej różnicy w cenie 1,6TDI wydaje się byc całkiem fajną alternatywą, tylko, że zamula w stosunku do CAXA.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Pawel11Poprostu "Pepiki" (durnie jedne) nie zrozumiały jeszcze , że silniki od traktorów i ciężarówek :wink: to najlepsze na świecie silniki i warte są każdych pieniedzy :diabelski_usmiech.
Jak mawia taki jeden ... tedeik to tedeik a wieśwagen to łooooooooo, łooooooooo najlepszy na świecie samochód ..... a golfik VI tedeik to jego największe życiowe marzenie ..... dla mnie no comment.
Śmiał się ze mnie, że skodę kupiłem to mu pokazuję homologację - producent silnika - wolkswagen (mi to rybka - liczy się duży kufer) odrazu zmiana zdania - ale fajny ten twój silnik .... no jaja jakieś.
Może stąd się wzięła moja niechęć do tedeików ?? Po prostu odrazu mi się kojarzą z tym burakiem i jego koncepcją życiową - tylko golf tedeik.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydMoże stąd się wzięła moja niechęć do tedeików ?
już zamykamy, czy jeszcze trochę :?: :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Re: jakim cudem w Czechach O2 1.6 TDI kosztuje tyle co 1.4 T
Zamieszczone przez marlej108czesc, wlasnie w ramach bezsennosci sobie przegladam czeska strone Skody i sie zastanawiam - czemu maja o wiele wiekszy wybor lakierow niz my, oraz czemu O2 w wersji classic 1.6 TDI (438.900) kosztuje tylko 4000 koron (700 zl????) wiecej niz 1.4 TSI (434.900) ???? a u nas to roznica 9200 zl ?????
kto mnie oswieci????
Zerknalem przed chwila na niemiecka strone skody i tam roznica 1 tys.euro wiec posrednio miedzy Polska i Czechami.
Chcialem jeszcze dopisac, ze moze warto po takie auto jechac do Czech, ale to chyba jest jakies 70 tys PLN wiec u nas jednak taniej. Za to na pewno warto przyjechac po 1.4 do Polski.
Komentarz
-
-
Po prostu cena aut (z reszta jak wielu innych produktow) jest skalkulowana na dany rynek. To nie jest do konca tak ze producent liczy sobie calkowity koszt produktu i dodaje do tego x procent marzy i za tyle sprzedaje. Jesli bylibysmy w stanie zaplacic 2x tyle za Skode to tyle by kosztowala - kazdy produkt kosztuje tyle ile jest w stanie za niego zaplacic kupujacy. Dobrym przykladem moga byc ceny aut eurpejskich za oceanem - dla zainteresowanych polecam skonfigurowanie sobie np BMW czy AUDI w polksim i amerykanskim konfiguratorze - mozna sie troche zdziwic, szczegolnie jesli kurs wymiany jest korzystny
Komentarz
-
Komentarz