Zamieszczone przez tomikt
[O1] Fotel w Octavii 1
Zwiń
X
-
[O1] Fotel w Octavii 1
niby racja ale co niektorzy nie majacy nigdy doczynienia z koreancami to pisza ze sie sypia po 1-2 latach :lol: .za pare lat to bedzie koncern kiia/hyundai nr1.Tagi: Brak
-
[O1] Fotel w Octavii 1
Witam, mam ostatnio dziwne uczucie, że na wysokości środka pleców fotel jest sporo twardszy niż w pozostałych miejscach. Tak jakby była tam jakaś blacha. Nie znam budowy fotela w O1 bo nigdy nie zdejmowałem tapicerki, ale czy możliwa technicznie jest jakaś usterka która by to powodowała czy po prostu wcześniej nie zwracałem na to uwagi a te fotele tak mają?
-
-
Mam regulacje, ale odkąd mam samochód to pokrętło nie działa. Teraz to już jestem wręcz pewien, że coś jest nie tak. Posiedzę w samochodzie 10 minut i już bolą mnie plecy, wcześniej te siedzenie było dla mnie wygodne. Tylko co się mogło stać?
Komentarz
-
Myślę że chyba masz odpowiedź co nie działa. Pewnie pokrętło zepsuło się w pozycji max wychylenia dolnego odcinka lędźwiowego. Spróbuj zdjąć to pokrętło może tylko się ukręciło i dasz radę przekręcić tą regulację w drugą stronęTomek
Komentarz
Komentarz