[O1] Fotel w Octavii 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kuba772
    Drive
    • 2010
    • 68

[O1] Fotel w Octavii 1

Zamieszczone przez tomikt
    Big, wybacz ale auto 4 lata i 50 tysięcy - każde będzie chodziło idealnie
    niby racja ale co niektorzy nie majacy nigdy doczynienia z koreancami to pisza ze sie sypia po 1-2 latach :lol: .za pare lat to bedzie koncern kiia/hyundai nr1.
  • Iwan89
    Ambiente
    • 2009
    • 183

[O1] Fotel w Octavii 1

Witam, mam ostatnio dziwne uczucie, że na wysokości środka pleców fotel jest sporo twardszy niż w pozostałych miejscach. Tak jakby była tam jakaś blacha. Nie znam budowy fotela w O1 bo nigdy nie zdejmowałem tapicerki, ale czy możliwa technicznie jest jakaś usterka która by to powodowała czy po prostu wcześniej nie zwracałem na to uwagi a te fotele tak mają?

Komentarz

• michu71
      Ambiente
      • 2010
      • 206

A masz regulację pod kręgosłup?
      Fiat Palio Weekend 1.2 16v 59kw. 2002r

Komentarz

• Iwan89
        Ambiente
        • 2009
        • 183

Mam regulacje, ale odkąd mam samochód to pokrętło nie działa. Teraz to już jestem wręcz pewien, że coś jest nie tak. Posiedzę w samochodzie 10 minut i już bolą mnie plecy, wcześniej te siedzenie było dla mnie wygodne. Tylko co się mogło stać?

Komentarz

• Tomek_dx
          Rider
          • 2008
          • 398

Myślę że chyba masz odpowiedź co nie działa. Pewnie pokrętło zepsuło się w pozycji max wychylenia dolnego odcinka lędźwiowego. Spróbuj zdjąć to pokrętło może tylko się ukręciło i dasz radę przekręcić tą regulację w drugą stronę
          Tomek

Komentarz

Pracuję...