Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń - tych fotograficznych i motoryzacyjnych
[O2] Pakiet na bezdroża z 17nastkami
Zwiń
X
-
[O2] Pakiet na bezdroża z 17nastkami
Jestem nowy na forum.
Przymierzam się do zakupu nowej OII Elegance 1.8TSI z pakietem na bezdroża.
Chciałem wziąć do tego koła 17" ale w cenniku jest napisane,że te dwie opcje (pakiet i 17calowe koła) się wykluczają. Czy ktoś może wie dlaczego? Czy to z jakichś powodów technicznyych czy handlowych?
Będę wdzięczny za odpowiedż. W salonie niestety nie potrafili mi tego wyjaśnić.
-
-
Re: Pakiet na bezdroża z 17nastkami
Zamieszczone przez ROGJestem nowy na forum.
Przymierzam się do zakupu nowej OII Elegance 1.8TSI z pakietem na bezdroża.
Chciałem wziąć do tego koła 17" ale w cenniku jest napisane,że te dwie opcje (pakiet i 17calowe koła) się wykluczają. Czy ktoś może wie dlaczego? Czy to z jakichś powodów technicznyych czy handlowych?
Będę wdzięczny za odpowiedż. W salonie niestety nie potrafili mi tego wyjaśnić.Gregor
Komentarz
-
-
Re: Pakiet na bezdroża z 17nastkami
Zamieszczone przez ROGBędę wdzięczny za odpowiedż. W salonie niestety nie potrafili mi tego wyjaśnić.
pozdrawiam,Scyzor
Komentarz
-
-
Dzięki na odp.
W salonie też coś mówili o tym,że to z powodu podwyższonego środka ciężkości. Ale przecież (przynajmniej w przypadku kół i opon oferowanych przez skodę) auto na 16" i 17" stoi na tej samej wysokości nad ziemią. Felgi są większe ale profil opony w 17tkach jest niższy i wychodzi na to samo.
Zresztą wersja Scout ma jeszcze większy prześwit niż "normalna" wersja z pakietem na bezdroża a seryjnie dają do niej 17".
Ciekawe...
Komentarz
-
Komentarz