Witam . Złożyłem zamówienie na auto z gwarancją fabryczną na 4 lata lub 60 kkm za 1500 PLN . Taką gwarancję można wykupić wyłącznie w momencie składania zamówienia a informacja , że auto ma taką gwarancję zawarta jest w VIN. Gwarantem jest w tym przypadku fabryka a nie importer czy diler . Oczywiście Allianz czy inny ubezpieczyciel nie ma z taką gwarancją nic wspólnego . Nie wiem czy jest to dobra opcja czy nie , wg dilera jest to bardzo dobry wybór .
[O2] 4 lata gwarancji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez vazwg dilera jest to bardzo dobry wybór
jak ktos mało jeździ to czemu nie.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Do Superba 2 Combi jest odpowiednio za 1600 PLN do 60.000 km i za 3200 do 120.000 km. Do zamówionej furki wybrałem opcję za 1600 PLN ponieważ rocznie robię maksymalnie 15k przebiegu czyli łatwo policzyć, że na 4 lata mi styknie gwarancja W sumie to domówiłem to sobie po około 10 dniach od złożenia zamówienia czyli nie do końca w momencie składania zamówienia.
Komentarz
-
-
Właśnie zastanawia mnie ten temat, ponieważ mam dylemat czy wziąć ubezpieczenie na kolejne 2-3 lata czy nie. Rocznie robie około 45-50 tyś. Do podjęcia decyzji mam niecały miesiąc jeszcze.
[ Dodano: Czw 09 Gru, 10 00:28 ]
Widze, że tema mało interesujący. Rozumiem, że nikt nie przedłużał gwarancji na kolejne 2 lata?
Komentarz
-
Komentarz