[O2] 4 lata gwarancji

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • vaz
    Elegance
    • 2010
    • 799
    • Octavia II (1Z3)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Witam . Złożyłem zamówienie na auto z gwarancją fabryczną na 4 lata lub 60 kkm za 1500 PLN . Taką gwarancję można wykupić wyłącznie w momencie składania zamówienia a informacja , że auto ma taką gwarancję zawarta jest w VIN. Gwarantem jest w tym przypadku fabryka a nie importer czy diler . Oczywiście Allianz czy inny ubezpieczyciel nie ma z taką gwarancją nic wspólnego . Nie wiem czy jest to dobra opcja czy nie , wg dilera jest to bardzo dobry wybór .
    Antyfotoradar Valentine1
    Harry II Classic+Sirio ML145

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

Zamieszczone przez vaz
      wg dilera jest to bardzo dobry wybór
      zalezy ile jeździsz, bo to strasznie mały przebieg, ja wykręcam go w ~1,5 roku, więc totalnie bez sensu w tym przypadku - pokrywa się z normalną gwarancją.
      jak ktos mało jeździ to czemu nie.
      saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)

Komentarz

• Nematode
        Ambiente
        • 2010
        • 139

Do Superba 2 Combi jest odpowiednio za 1600 PLN do 60.000 km i za 3200 do 120.000 km. Do zamówionej furki wybrałem opcję za 1600 PLN ponieważ rocznie robię maksymalnie 15k przebiegu czyli łatwo policzyć, że na 4 lata mi styknie gwarancja W sumie to domówiłem to sobie po około 10 dniach od złożenia zamówienia czyli nie do końca w momencie składania zamówienia.

Komentarz

• akolo
          Drive
          • 2010
          • 71

Właśnie zastanawia mnie ten temat, ponieważ mam dylemat czy wziąć ubezpieczenie na kolejne 2-3 lata czy nie. Rocznie robie około 45-50 tyś. Do podjęcia decyzji mam niecały miesiąc jeszcze.

[ Dodano: Czw 09 Gru, 10 00:28 ]
          Widze, że tema mało interesujący. Rozumiem, że nikt nie przedłużał gwarancji na kolejne 2 lata?

Komentarz

Pracuję...