To może jeszcze inaczej. Zbierzmy 5 osób, bez zabawy w rozlewanie i zamówisz karton 20 litrow (5 x 4 litry). I wtedy wyjdzie bańka fajnego oleju za 160 PLN.
[ Dodano: Wto 15 Lut, 11 20:34 ]
Weź jedną czwórkę i też będzie dobrze. Ja zawsze przywozę do serwisu 4 litry i jest OK.
[ Dodano: Wto 15 Lut, 11 20:34 ]
Zamieszczone przez pio_wwa
Więc w końcu się wkur...., w dniu zgłoszenia się do ASO wyjechałem kawałek od domu zadzwoniłem assistance i poprosiłem o lawetę. Laweciarz od razu widząc mnie zapytał z uśmiechem na twarzy "chodzi o auto zastępcze" więc sytuacja dla niego nie nowa. A więc już mam auto zastępcze, skoda do warsztatu trafiła na lawecie. I teraz zaczynają się schody. Auto rozebrane - doszło kilka części do wymiany- kierownik warsztatu był na tyle uprzejmy że wysłał fotografie uszkodzeń meilem do IR. No i zaczęło się oczekiwanie na zgodę IR (IR twierdził że to ASO powinno wystawić swój kosztorys). No ale w końcu po paru telefonach poszedł kosztorys do ASO. Kierownik warsztatu twierdzi że potrzebuje czasu na dostarczenie części do auta (co ciekawe w dzień odpowiedzi IR widziałem te części już w moim autku czekające na montaż). Jeszcze przeprowadziłem rozmowę z kierownikiem czy nie da się szybciej wystawić faktury by IR jak najszybciej kasę przelał. On na to OK. Więc już myślę że z górki, a tu zonk. Kierownik mówi iż wystawił fakturę i wysłał ją pocztą do IR
Normalnie lucky day miałem dziś.
k
Komentarz