[O2] wymiana kanapy w Octavii II

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bodzio1806
    Classic
    • 2010
    • 8

nie ma dzisiaj spota :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech cisza w temacie to chyba nic dzis ni ma 8) 8)
  • filipus
    Classic
    • 2009
    • 26

Witam!
    Czy ktos moze wie, czy jest roznica w fotelach i kanapie w kombiaku i hatchback'u w
    octavii 2, chce wymienic bo mam zielone i szukam czarnych, sa takie jak mi sie podobaja, ale z kombi a ja mam hatchback'a a nie chce sie naciac.

Pozdrawiam
    Filipus

Komentarz

• heretyk
      Rider
      • 2009
      • 549
      • Octavia III (5E3)
      • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Napewno chodzi o 2? nie za bardzo kumam o co chodzi z kolorami, bo nie pamietam zeby byly zielone tapicerki. W kazdym badz razie jezeli chodzi o fotele przednie w combi i hatchback sa takie same. Z tego co mi wiadomo kanapy tylnie rowniez. Roznica jest dopiero w tapicerkach drzwi tylnich. Niech ktos madry sie jeszcze wypowie.
      Zostały mi czesci, po szkodniku:
      VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
      Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

• filipus
        Classic
        • 2009
        • 26

Mam fotele jasne zielono-seledynowe, skoda octavia II z 2005r, (ponoc faceci to daltonisci ), dzieki za pomoc.

Pozdrawiam
        Filipus

Komentarz

• piotrek_gdy
          RS
          • 2008
          • 7723
          • Volkswagen
          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

filipus, tapicerki sa takie same w liftbacku i kombi w O2
          jedyna różnica jest w boczkach tylnych drzwi
          przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• heretyk
            Rider
            • 2009
            • 549
            • Octavia III (5E3)
            • CZDA 1.4 TSI 150 KM

No i wypowiedzial sie matuzalem Kurde ja poluje na skore, ale jak sa materialowe zielone to musze sie zastanowic, bo to moj ulubiony kolor tak powaznie jezeli to przed FL to wie ktos jak sie nazywala tapicerka? Sports interior Dynamic Onyx ? Bo ja naprawde nie kojarze siedzen z seledynowa poswiata. Choc i tak trafic takie cus na allegro...
            Zostały mi czesci, po szkodniku:
            VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
            Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

Pracuję...