nie ma dzisiaj spota :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech cisza w temacie to chyba nic dzis ni ma 8) 8)
[O2] wymiana kanapy w Octavii II
Zwiń
X
-
Napewno chodzi o 2? nie za bardzo kumam o co chodzi z kolorami, bo nie pamietam zeby byly zielone tapicerki. W kazdym badz razie jezeli chodzi o fotele przednie w combi i hatchback sa takie same. Z tego co mi wiadomo kanapy tylnie rowniez. Roznica jest dopiero w tapicerkach drzwi tylnich. Niech ktos madry sie jeszcze wypowie.Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
No i wypowiedzial sie matuzalem Kurde ja poluje na skore, ale jak sa materialowe zielone to musze sie zastanowic, bo to moj ulubiony kolor tak powaznie jezeli to przed FL to wie ktos jak sie nazywala tapicerka? Sports interior Dynamic Onyx ? Bo ja naprawde nie kojarze siedzen z seledynowa poswiata. Choc i tak trafic takie cus na allegro...Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
Komentarz