Aha, no i firma ta jako jedyna podeszła do mojego zapytania poważnie, kontaktując się ze mną i przedstawiając swoją propozycję. W sumie skłaniam się ku pierwszemu zestawowi plus wygłuszenie tylnich drzwi i bagażnika.
Wyciszanie fabrycznego radia w Oc2
Zwiń
X
-
Wyciszanie fabrycznego radia w Oc2
Może ktoś się orientuje jak podłączyć wyciszenie radia firmowego Skoda Stream w OC2 przez zestaw głośnomówiący? Z zestawu wychodzi mi kabel, który coś takiego umożliwia, niestety magik w ASO nie znalazł możliwości wykorzystania go :? . Wydaje się, że radio Skoda może być wyciszane tylko przez fabryczny zestaw głośnomówiący.
-
-
Ja mam u siebie zestaw Nokii ktory bez problemu wspolpracuje z radiem fabrycznym. Podlaczyli mi to w ASO wiec musi sie dac. Cos slaby ten magik - nawet jak na ASO.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975mam u siebie zestaw Nokii ktory bez problemu wspolpracuje
[ Dodano: Czw 13 Kwi, 06 13:54 ]
Tak jak pisał Jabar - DA SIĘ . Kwestia była tylko w chęci wyjęcia radia. Na radiu jest naklejka z układem kostek elektrycznych. Jest miejsce na podłączenie zestawu - bez problemu wycisza. :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Komentarz