Wyciszanie fabrycznego radia w Oc2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rona
    Classic
    • 2007
    • 13

Aha, no i firma ta jako jedyna podeszła do mojego zapytania poważnie, kontaktując się ze mną i przedstawiając swoją propozycję. W sumie skłaniam się ku pierwszemu zestawowi plus wygłuszenie tylnich drzwi i bagażnika.
  • rezon
    RS
    • 2006
    • 1894
    • Volvo
    • AKL 1.6 MPI 101 KM
    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Może ktoś się orientuje jak podłączyć wyciszenie radia firmowego Skoda Stream w OC2 przez zestaw głośnomówiący? Z zestawu wychodzi mi kabel, który coś takiego umożliwia, niestety magik w ASO nie znalazł możliwości wykorzystania go :? . Wydaje się, że radio Skoda może być wyciszane tylko przez fabryczny zestaw głośnomówiący.

Komentarz

• Jabar1975
      RS
      • 2006
      • 3331

Ja mam u siebie zestaw Nokii ktory bez problemu wspolpracuje z radiem fabrycznym. Podlaczyli mi to w ASO wiec musi sie dac. Cos slaby ten magik - nawet jak na ASO.
      nasza droga: www.wpzs.pl

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Jak fabryczny zestaw da sie podlaczyc to kazdy inny tez bedzie sie dalo.

Nie firmowe radia maja najczesciej rozowy albo pomaranczowy kabelek do podlaczenie wyciszenia z zewnetrznego zestawu glosnomowiacego.
        Spritmonitor.de

Komentarz

• rezon
          RS
          • 2006
          • 1894
          • Volvo
          • AKL 1.6 MPI 101 KM
          • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez Jabar1975
          mam u siebie zestaw Nokii ktory bez problemu wspolpracuje
          Dziękuję za informację, jutro jestem umówiony na kończenie podłączania, więc powiem o sprawie. Do niefirmowych radyjek to bez problemu, bo one nie współpracują z magistralą CAN tylko wszystko idzie analogowo.

[ Dodano: Czw 13 Kwi, 06 13:54 ]
          Tak jak pisał Jabar - DA SIĘ . Kwestia była tylko w chęci wyjęcia radia. Na radiu jest naklejka z układem kostek elektrycznych. Jest miejsce na podłączenie zestawu - bez problemu wycisza. :szeroki_usmiech

Komentarz

Pracuję...