Kostki były na 1-szym niestety
Krzywe koła
Zwiń
X
-
Krzywe koła
Zmieniałem dzisiaj opony i mechanik podczas wyważania stwierdził, że mam krzywe koła :shock: . Na jedno z kół założył "gigantyczny" cieżarek 55 :? W zasadzie tylko jedno koło było w miare ok (tzn około 10-15 rożnicy do wyważenia)
Jestem troche z tym zdziwiony, ze po pół roku (20kkm) mam coś takiego, tym bardziej, że nie kojarze zebym często wpadał w jakieś super dziury. Zreguły te największe udawało mi się omijać.
Czy wy też tak macie? W poprzednim aucie (koła R14), nawet po kilku latach nikt mi nie mówił, że mam krzywe koła... może po prostu tylko nie mówili... :? Nie wiem ale raczej nikt mi takich wielkich ciężarków nie zakładał przy wyważaniu.OCTAVIA I 1.9 TDI
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA sprawdzal sama felge na wywazarce czy tylko komplet :?:
Bo jak komplet to dupa, a nie majster. Najpierw sprawdza sie felge, a potem zaklada opone jak wychodza takie ciezarki. Czesto wystarczy obrocic opone o 180' i problem sie minimalizuje.Octavia 1.6 AEE 165tys przeb.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftDokladnie, do tego ponoc te Turanzy co Skoda montuje do OII zaczynaja sie dosc szybko zabkowac na tylnej osi. Zobaczymy w tym roku czy to prawda czy nie. Po zimowkach nic nie widac.
u mnie na razie tez nic nie widac, zobaczymy jak bedzie dalej.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz