GSM III Premium a nokia E66

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tommy76
    Classic
    • 2011
    • 5

No dobra PAOLO to co polecasz w moim przypadku? Zostać przy LM TOP TEC 4200 (bo się sprawdził i nie bierze oleju) czy zmieniać na to co mi poleciłeś? Chodzi mi głównie o to żebym za chwilę się nie musiał bawić z filtrem DPF. Nadmienię, że samochodu używam poza granicami naszego kraju. Głównie w Afryce
  • Mach700
    Classic
    • 2010
    • 21

Koledzy, czy ktoś miał problem z kompatybilnością GSM III (z Bolero) i nokią e66? Na stronie skody jest info, że GSM III współpracuje z modelem e66 nokii, ale tylko gdy na nokii jest wersja oprogramowania 210.21.007. Jest to wersja z 2009 roku i na stronach nokii niedostępna już. Czy ktoś może coś doradzić w tym temacie? Może każde nowsze oprogramowanie powyżej 210.21.007 będzie już ok? Wtedy problem zniknie. Będę wdzięczny za podpowiedzi znających się na temacie.

Komentarz

• Mr0czny
      Elegance
      • 2009
      • 948
      • Octavia III (5E3)
      • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

soft 210.21.007 i wyższe...

Komentarz

Nowe moduły BT GSM III posiadają też cechy i funkcje GSM II. Także w najgorszym wypadku nie połączyć się w trybie rSAP. Swoja drogą jeśli masz nowszy soft niż 210.21.007 to nie wiem dlaczego miałoby nie działać ?

Komentarz

• Mach700
          Classic
          • 2010
          • 21

Dzięki Koledzy.
          Na razie mam jeszcze starszy soft w nokii, tylko nie wiedziałem, czy mam robić aktualizację do konkretnie 210.21.007 czy może być każdy nowszy. Więc zainstaluje najnowszy ze stronki nokii i powinno działać, skoro tak twierdzicie
          Marcin wwa

Komentarz

• Mr0czny
            Elegance
            • 2009
            • 948
            • Octavia III (5E3)
            • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Mach700, jeśli wyszedł nowszy soft niż ten 210 to i tak przez NSU nie zainstalujesz starszego tylko z automatu najnowszy dostępny.

Takie coś można zrobić tylko boxem albo phoenixem.

Komentarz

• Mach700
              Classic
              • 2010
              • 21

Właśnie dlatego trochę się zmartwiłem, gdy zobaczyłem, że skoda w tabelce kompatybilności gsm III z telefonami, przy nokii e66 wpisała tylko wersję oprogramowania 210.21.007. (takiej już przecież nokia nie udostępnia - tylko nowsze. Z resztą nigdzie już nie znalazłem 210...)
              No ale jak każde wyższe też będzie ok, to problem rozwiązany. (mam nadzieję)
              dzięki.

Komentarz

• Mihau
                RS
                • 2009
                • 7460
                • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Nie no chyba powinno być dobrze jak masz wyższy soft niż wymagany. IMO w większości przypadków podają minimalne wymagania "sprzętowe"
                O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

Pracuję...