No dobra PAOLO to co polecasz w moim przypadku? Zostać przy LM TOP TEC 4200 (bo się sprawdził i nie bierze oleju) czy zmieniać na to co mi poleciłeś? Chodzi mi głównie o to żebym za chwilę się nie musiał bawić z filtrem DPF. Nadmienię, że samochodu używam poza granicami naszego kraju. Głównie w Afryce
GSM III Premium a nokia E66
Zwiń
X
-
GSM III Premium a nokia E66
Koledzy, czy ktoś miał problem z kompatybilnością GSM III (z Bolero) i nokią e66? Na stronie skody jest info, że GSM III współpracuje z modelem e66 nokii, ale tylko gdy na nokii jest wersja oprogramowania 210.21.007. Jest to wersja z 2009 roku i na stronach nokii niedostępna już. Czy ktoś może coś doradzić w tym temacie? Może każde nowsze oprogramowanie powyżej 210.21.007 będzie już ok? Wtedy problem zniknie. Będę wdzięczny za podpowiedzi znających się na temacie.
-
-
kross12
Nowe moduły BT GSM III posiadają też cechy i funkcje GSM II. Także w najgorszym wypadku nie połączyć się w trybie rSAP. Swoja drogą jeśli masz nowszy soft niż 210.21.007 to nie wiem dlaczego miałoby nie działać ?
Komentarz
-
Właśnie dlatego trochę się zmartwiłem, gdy zobaczyłem, że skoda w tabelce kompatybilności gsm III z telefonami, przy nokii e66 wpisała tylko wersję oprogramowania 210.21.007. (takiej już przecież nokia nie udostępnia - tylko nowsze. Z resztą nigdzie już nie znalazłem 210...)
No ale jak każde wyższe też będzie ok, to problem rozwiązany. (mam nadzieję)
dzięki.
Komentarz
-
Komentarz