kross12, nie ma chyba czegoś takiego jak "angielska" ETKA. Pisz w jakiej wersji nadwoziowej auto, z jakiego rocznika i o jaką dokładniej zaślepkę chodzi, to się poszuka. W "polskiej" Etce są też części do aut na rynek angielski (dla ruchu lewostronnego).
kross12, nie wiem czy nie chodzi o numer 1Z9868885, ale w google ciężko coś o tym znaleźć, a w Etce kiepsko widać. Nazywa się to tam "nakładka", jutro przyjrzę się dokładniej, bo żona mnie goni do łóżka :wink:
Pozdrawiam.
Numer który podałeś trochę mnie naprowadził na temat, na ruskim i niemieckim forum znalazłem takie fotki:
Niestety na niemieckim forum znalazłem info że występuje tylko cały element czyli wygładzina bagażnika 1Z5 867 427 w cenie 80e :!:
Nakładka o której Ty piszesz kosztuje 25zł także mam nadzieję że to będzie to :twisted:
Masz tam jakiś obrazek? Jak widzisz na zdjęciach na pokrywie znajdują się otwory wentylacyjne, na obrazku w etce też są takie otwory? Podobno taka pokrywa występuje w L&K
Masz tam jakiś obrazek? Jak widzisz na zdjęciach na pokrywie znajdują się otwory wentylacyjne, na obrazku w etce też są takie otwory? Podobno taka pokrywa występuje w L&K
W domu korzystam z netbooka i mam tu małą rozdzielczość, ale chyba to będzie to:
To chyba jedyna rozsądna opcja bo w ASO można kupić cały element za ok.320zł :Bojesie:
Może kiedyś się szarpnę ale chwilowo mam lepsze pomysły na wydanie tej kasy.
Komentarz