Jeszcze tsunami japońskie nam podniesie ceny no bo zaraz się okaże że Japonia to pewnie jakiś potentat naftowy
Wykładzina bagażnika
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
kross12
Wykładzina bagażnika
Jak w temacie, szukam numeru części pokrywy lewego nadkola w bagażniku.
Wiem że auta w UK posiadają taką zaślepkę, niestety nie znam numeru części.
Pozdro
-
kross12
Chodzi o maskownice/zaślepkę dokładnie taką jak jest w combi.
Poniżej fotka poglądowa
PS. pytałem o angielską Etkę ponieważ w ASO powiedziano mi że coś takiego istnieje, kolega będąc w UK widział taka maskownice w angolu.
Pozdo
Komentarz
-
kross12
Numer który podałeś trochę mnie naprowadził na temat, na ruskim i niemieckim forum znalazłem takie fotki:
Niestety na niemieckim forum znalazłem info że występuje tylko cały element czyli wygładzina bagażnika 1Z5 867 427 w cenie 80e :!:
Nakładka o której Ty piszesz kosztuje 25zł także mam nadzieję że to będzie to :twisted:
Masz tam jakiś obrazek? Jak widzisz na zdjęciach na pokrywie znajdują się otwory wentylacyjne, na obrazku w etce też są takie otwory? Podobno taka pokrywa występuje w L&K
Komentarz
-
kross12
Enriquez, tak jeśli cena nie przekroczy 150zł. Jeżeli okaże się że w ASO zawołają 80e to olewam temat.
Komentarz
-
kross12
-
kross12
-
kross12
Zamieszczone przez abstinentmoże po używkach szukać :idea:
Może kiedyś się szarpnę ale chwilowo mam lepsze pomysły na wydanie tej kasy.
Komentarz
-
kross12
gradek, masz u siebie taką wykładzinę ? Jeśli tak to będę wdzięczny za fotki, jestem ciekaw jak to wygląda w środku.
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12gradek, masz u siebie taką wykładzinę ? Jeśli tak to będę wdzięczny za fotki, jestem ciekaw jak to wygląda w środku.
Jeśli w liftbacku jest takie samo przetłoczenie pod zmieniarką to zmniejsza się objętość wnęki.
Zdjęcie pochodzi z tej strony
Komentarz
-
Komentarz