Zamieszczone przez toomasz
Nowa Octavia 2FL pytanie o zamówienie
Zwiń
X
-
no to mnie akurat wcale nie cieszy, a dla mnie wazny jest ten nieszczesny 45 tydzien bo skoda daje coraz mniej za te same pieniadzeZamieszczone przez Jirooj tam, oj tamZamieszczone przez kris75i tak masz fajnie moim zdaniem bo bo ja auto zamówiłem 26 sierpnia, a dzisiaj byłem się pytać i do fabryki to ono jeszcze nie trafiło :|
przesadzasz
Ja mam date na zamowieniu 14.07.2010! i wciaz czekam. Chociaz podobno juz ja poskladali.
Komentarz
-
-
kross12
Druga antena jest po to żeby lepiej radio ściągało i nie jest to pic na muchy, rzeczywiście jest różnica. Montowana jest w każdym aucie z fabrycznie montowanym radiem - radiem od Swinga w góręZamieszczone przez toomaszA po co druga antena w szybie? ona tylko w Combi jest?
Komentarz
-
sorki że sie wtrace
ale to nie jest przypadkiem ogrzewanie prawej tylniej bocznej szyby
?? Tak tylko pytam, bo o antenach w przednich szybach to słyszałem , ale w bocznej?? Może "Kretki" cos wymyślili nie mam pojecia jaka by miała byc tego użytkowośc.
PS: nie martwcie sie
ja na swoja czekałem od 1 Kwietnia do 1 Wrzesnia
ale doczekałem sie RM 2011. i i tak nadal nie wiem czym sie rozni od RM 2010.
Komentarz
-
-
Yarwa, nie no ok ja nie wiem tylko chciałem zapytac/zasugerowac, a sens jest dosc spory
mianowicie, kierowca cofajac itp, patrzy za siebie i nie raz własnie w ta boczna szybe, natomiast sprubuj odwrocic sie "normalnie" i popatrzec w lewa boczna??
ja to tak rozumiałem , ale skoro to antena to ok.
Komentarz
-
-
Rekin Chlebojad, nie mam O2FL ale potwierdzam, iż jest to antena :wink:
Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Mozliwe ze O II FL podobnie jak w innych autach antena jest w tylniej szybie ... taki pionowy pasek. Nigdy nie spotkalem sie by antana byla dawana w szybie bocznej ani tym bardziej jak tu ktos napisal przedniej.Zamieszczone przez Scirocco2Na 100% jest to ogrzewanie szyby a nie antena, mialem takie cos w Lagunie 2 i tylko po stronie pasazera, po stronie kierowcy takie ogrzewanie nie jest potrzebne bo i tak szyba nie jest w zasiegu wzroku.
PS
Ten pasek na bocznej szybie jest tez w Superb II
Komentarz
-
-
no to juz możesz byc pewien, ze drogie samochody, maja własnie w przedniej szybie antene.Zamieszczone przez voltarjak tu ktos napisal przedniej.
Bodajże w dobrym BMW, Mercedes GL (wersja USA), VW T4 i wiele innych, antena w przedniej to żadna nowośc, natomiast w bocznej i to tylniej pierwszy raz słyszałem, ale skoro tak pisza forumowicze to ok.
Komentarz
-
-
było juz ze 300 razy wałkowaneZamieszczone przez Scirocco2Na 100% jest to ogrzewanie szyby a nie antena,
to jest antena a nie żadne podgrzewanie
widziałeś taka pozycje w cenniku?przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
nie widziałem, ale i nie widziałem nic o antenie w bocznej szybie, patrzac na to logicznie jesli to antena to jest tam bez sensu. Ja nie mam nic do powiedzenia bo nic nie wiem w tym temacie, wiem że to mam i tyleZamieszczone przez piotrek_gdyto jest antena a nie żadne podgrzewanie
widziałeś taka pozycje w cenniku?
pozostaje mi tylko wierzyc forumowiczom, lecz juz chyba w dwoch autach (innych marek) widziałem takie cos w bocznej szybie w kombi i raz chyba w jakims SUV-ie.
Komentarz
-
------> Jest Lexus CT200h
[/scroll:d077aef450]
Komentarz