Zamieszczone przez toomasz
Nowa Octavia 2FL pytanie o zamówienie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez JiroZamieszczone przez kris75i tak masz fajnie moim zdaniem bo bo ja auto zamówiłem 26 sierpnia, a dzisiaj byłem się pytać i do fabryki to ono jeszcze nie trafiło :|
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez toomaszA po co druga antena w szybie? ona tylko w Combi jest?
Komentarz
-
sorki że sie wtrace ale to nie jest przypadkiem ogrzewanie prawej tylniej bocznej szyby?? Tak tylko pytam, bo o antenach w przednich szybach to słyszałem , ale w bocznej?? Może "Kretki" cos wymyślili nie mam pojecia jaka by miała byc tego użytkowośc.
PS: nie martwcie sie ja na swoja czekałem od 1 Kwietnia do 1 Wrzesnia ale doczekałem sie RM 2011. i i tak nadal nie wiem czym sie rozni od RM 2010.
Komentarz
-
-
Yarwa, nie no ok ja nie wiem tylko chciałem zapytac/zasugerowac, a sens jest dosc spory mianowicie, kierowca cofajac itp, patrzy za siebie i nie raz własnie w ta boczna szybe, natomiast sprubuj odwrocic sie "normalnie" i popatrzec w lewa boczna?? ja to tak rozumiałem , ale skoro to antena to ok.
Komentarz
-
-
Rekin Chlebojad, nie mam O2FL ale potwierdzam, iż jest to antena :wink:Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Scirocco2Na 100% jest to ogrzewanie szyby a nie antena, mialem takie cos w Lagunie 2 i tylko po stronie pasazera, po stronie kierowcy takie ogrzewanie nie jest potrzebne bo i tak szyba nie jest w zasiegu wzroku.
PS
Ten pasek na bocznej szybie jest tez w Superb II
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voltarjak tu ktos napisal przedniej.
Bodajże w dobrym BMW, Mercedes GL (wersja USA), VW T4 i wiele innych, antena w przedniej to żadna nowośc, natomiast w bocznej i to tylniej pierwszy raz słyszałem, ale skoro tak pisza forumowicze to ok.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Scirocco2Na 100% jest to ogrzewanie szyby a nie antena,
to jest antena a nie żadne podgrzewanie
widziałeś taka pozycje w cenniku?przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyto jest antena a nie żadne podgrzewanie
widziałeś taka pozycje w cenniku?
Komentarz
-
Komentarz