ale tam masz opóźnienie - ja np. zamówiłem trochę wcześniej niż Ty ale auto mam do odbioru około grudznia stycznia - wersja Mint ten sam silnik
Nowa Octavia 2FL pytanie o zamówienie
Zwiń
X
-
-
Pomimo tego, że temat był wałkowany a i tak niektórzy mają wątpliwości to zamieszcze mały dowodzik, że w tylnej bocznej szybie octy jest antena a nie jakaś grzałka.
Nasz uprzejmy kolega z forum na podstawie mojego VIN podał mi kompletne wyposażenie mojego autka (wersja Elegance). I widnieje tam taka pozycja:
8L5 ANT P P Dachantenne u. Diversity-Scheibenantenne -- zweite Antenne im Seitenscheibe -- - co oznacza m. in. ....... druga antena w bocznej szybie.
I to by było na tyle, jakby ktoś dalej miał wątpliwości i się dopytywał gdzie jest zapisane że to antena czy ogrzewanie.
Komentarz
-
Re: Nowa Octavia 2FL pytanie o zamówienie
odebrałeś już auto??Zamieszczone przez toomaszWitam
27sierpnia zamówiłem Octavie 2 FL Ambiente 1,4TSI Liftback, jak sie dowiedziałem autko 30września zostało wyprodukowane- planowany odbiór mam na 15 październik czyli już niebawem. Auto zamawiałem w Tychach M.Z Kierat. Wczoraj byłem w salonie zapytać się co z autkiem to sprzedawca pokazał mi w kompie, że auto 2.10.10 poszło na transport do poznania. moje pyt. ile średnio idzie auto z Czech do Poznania? a potem do salonu? bo minął już tydz i status się nie zmienił.
Pozdrawiam

Ja zamówiłem końcem sierpnia i nadal czekam
Komentarz
-
-
Fajnie masz:PZamieszczone przez toomaszTak tak
już mam od dwóch tygodni
Komentarz
-
Nie narzekaj, moje zostało zamówione w lipcu i... spójrz w mój podpis :diabelski_usmiech toomasz, gratulacje, czas pokazać się w odpowiednim dzialeZamieszczone przez BaaartPLJa zamówiłem końcem sierpnia i nadal czekam
Komentarz
-
-
Ja swoją Czarnulę OII FL Combi Abiente zamówiłem na początku września z terminem odbioru na koniec listopada, a tu niespodzianka! W czwartek obejrzałem ją sobie już na placu przed salonem
W przyszłym tygodniu odbiór (chyba - bo to skrócony tydzień),
Pozdrawiam wszystkich "oczekujących"
Komentarz
-
-
klars- bardzo dobrze
silnik Tsi dla mnie rewelacja, autko już mam 3 tygodnie prawie i spisuje się dobrze, 1800km ma już zrobione i narazie dobrze
zresztą dodałem fotki w dziale ,, nasze auta"
Komentarz
-
Ja zamówiłem 30/08 w dniu 09/11 zostałem poinformowany, że zamówienie trafia na linie produkcyjną. :lol:
Także czekam i czekam...
Komentarz
-
BaaartPL, no to jeszcze 2 tygodnieprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Produkcja mojej octavii przesunięta na 48 tydzień
z powodu niedostarczenia przez producenta lamp ksenonowych... bajki. Również czekam.
ps. autko zamówione na początku września
Komentarz
-
Ja zamówiłem Toura II - 16 października - produkcja na 49 tydzień - mam nadzieje, że zrobią ją troszkę wcześniej bo to czekanie jest nie do zniesienia... :evil:
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz