ale tam masz opóźnienie - ja np. zamówiłem trochę wcześniej niż Ty ale auto mam do odbioru około grudznia stycznia - wersja Mint ten sam silnik
Nowa Octavia 2FL pytanie o zamówienie
Zwiń
X
-
Pomimo tego, że temat był wałkowany a i tak niektórzy mają wątpliwości to zamieszcze mały dowodzik, że w tylnej bocznej szybie octy jest antena a nie jakaś grzałka.
Nasz uprzejmy kolega z forum na podstawie mojego VIN podał mi kompletne wyposażenie mojego autka (wersja Elegance). I widnieje tam taka pozycja:
8L5 ANT P P Dachantenne u. Diversity-Scheibenantenne -- zweite Antenne im Seitenscheibe -- - co oznacza m. in. ....... druga antena w bocznej szybie.
I to by było na tyle, jakby ktoś dalej miał wątpliwości i się dopytywał gdzie jest zapisane że to antena czy ogrzewanie.
Komentarz
-
-
Re: Nowa Octavia 2FL pytanie o zamówienie
Zamieszczone przez toomaszWitam
27sierpnia zamówiłem Octavie 2 FL Ambiente 1,4TSI Liftback, jak sie dowiedziałem autko 30września zostało wyprodukowane- planowany odbiór mam na 15 październik czyli już niebawem. Auto zamawiałem w Tychach M.Z Kierat. Wczoraj byłem w salonie zapytać się co z autkiem to sprzedawca pokazał mi w kompie, że auto 2.10.10 poszło na transport do poznania. moje pyt. ile średnio idzie auto z Czech do Poznania? a potem do salonu? bo minął już tydz i status się nie zmienił.
Pozdrawiam
Ja zamówiłem końcem sierpnia i nadal czekam
Komentarz
-
Komentarz