Poszły 3 sztuki, toż to się przecież Fabią śmigało i na forum nadal jestem zarejestrowany
Zakup nowej Octavii Combi
Zwiń
X
-
Zakup nowej Octavii Combi
Witam
Zamówiłem juz w salonie Octavię Combi, ale wciąż mam mołżiwość wyboru wersji Ambiente lub Elegance. Chciałbym aby moja skoda miała trójramienną kierownicę wielogunkcyjną kierownicę i radio Bolero z systemem 8 głośników.
Czy lepiej kupić Ambiente i dopłacić za dodatkowe wyposazenie, czy może warto wziąść Elegance, ale wówczas też będę musiał ta radio i kierownicę dopłacić.
-
-
mogą być problemy ponieważ jest to ingerencja w elektronikę... oczywiście silnik nie ma tu nic do rzeczy, czyli jeżeli padnie turbo to nikt nie będzie patrzył na kierownicę,,,,
swoją drogą dobrze negocjując wcale drogo nie wyjdzie al zawsze to oryginał i fabrycznie montowany...
ps.
ja bym brał Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trasat23Stara ..... jednostka
Co do dołożenia Columbusa, jak ci cos poleci w elektronice to zaczna sie schody , jak to mówia jak sie chce "psa walnac to kij sie zawsze znajdzie". Kierowniczke juz bedziesz miał taka jak chcesz fabrycznie, ja tez w przyszłosci pomysle nad zmiana na Columbusa mam Bolero, ale to za 2-3 latka. Poprostu funkcje w Colmbusie sa mi całkowicie zbedne i niepotrzebne.
Jesli zamiawiałes np: w tym tygodniu , a auta nie ma na "placu" czekasz na produkcje, to możesz spac spokojnie że Swieta i Sylwestra spedzisz przy starym dobrym aucie, a zapewnienia sprzedawcy włoż pod poduszke
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rekin ChlebojadJesli zamiawiałes np: w tym tygodniu , a auta nie ma na "placu" czekasz na produkcje, to możesz spac spokojnie że Swieta i Sylwestra spedzisz przy starym dobrym aucie, a zapewnienia sprzedawcy włoż pod poduszke
Chyba, że ktoś zrezygnował z zamówienia (kolega wskoczył na jego miejsce) a auto jest jeszcze na etapie możliwych zmian konfiguracji, więc wtedy prawdopodobny jest odbiór w tym roku.
Komentarz
-
-
Z tego co mi mówiono w salonie, to modeli z 1.9TDI już nie zamawiają. Chodzi o wchodzącą z owym rokiem w całej uniji normy euro 5. Z czasem też może być problem, bo firmy spieszą się z zakupem nowych aut z kratką, gdyż wraz z nowym rokiem wchodzą nowe zasady rejestracji aut z kratką. Dlatego zdziwił mnie ten temat.Koko dżambo i do przodu!
No i gdzie jest krzyż? Jak wiesz to proszę o informację. Z góry dziękuję.
Komentarz
-
-
Re: No to wybrałem
Zamieszczone przez trasat23Zamówiłem Ambiente plus radio bloero, plus 8 głośników plus czteroramienna wielofunkcyjna kierownica. Silnik 1,9 tdi bez żadnych filtrów i innych wynalazków. Stara sprawdzona jednostka. A to wszystko jeszcze w tym rokuAntyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
-
Re: No to wybrałem
Zamieszczone przez trasat23Zamówiłem Ambiente plus radio bloero, plus 8 głośników plus czteroramienna wielofunkcyjna kierownica. Silnik 1,9 tdi bez żadnych filtrów i innych wynalazków. Stara sprawdzona jednostka. A to wszystko jeszcze w tym roku
oto link do cennika
Kamil
Octavia II FL 1,4 TSI 2009 Elegance Liftback
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39711
Fabia I 1,4 16V 2005 Ambiente Combi
Komentarz
-
-
Octavia II jeszcze w tym roku
Wziąłem jednak ambiente z pakietem skórzanym i kierownica wielofunkcyjną oraz 8 głośnikami. Zrezygnowałem jednak z Bolero za 3500 i wziąłem swinga, a dzięki temu dobrałem sobie climatronic . Wczoraj zapłaciłem zaliczkę, a na zleceniu mam dostawę auta do 31.12.2010. Sprzedawca zapewnił, że kilka salonów w Polsce dostało kontyngent na kilka, kilkanaście aut z dostawą w AD 2010. Zamówienie złożyłem już na początku października, a teraz dopiero załatwiałem formalności (zaliczka, kolor, i wyposażenie dodatkowe).
Z tegoi cow iem teraz już przyjmują zamówienia na auta na przełom stycznia i lutego.
Ale ta Skoda idzie w górę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voltarWez przestan kolege straszyc. Dokladanie radia i innych akcesoriow nic nie ma do gwarancji
z tym, że samo założenie Columbusa radziłbym zrobić w ASO żeby sie później nie dop...ali. skasują cie może max 150pln a wszystko zakoduja jak trzebaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyvoltar napisał/a:
Wez przestan kolege straszyc. Dokladanie radia i innych akcesoriow nic nie ma do gwarancji
dokładnie tak
z tym, że samo założenie Columbusa radziłbym zrobić w ASO żeby sie później nie dop...ali. skasują cie może max 150pln a wszystko zakoduja jak trzeba
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trasat23Wczoraj zapłaciłem zaliczkę, a na zleceniu mam dostawę auta do 31.12.2010.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maclukeZamieszczone przez bart82moja dobra rada często nękaj twojego sprzedawcę żeby ci w grudniu nie zadzwonili że się jednak nie wyprodukuje...
Jeśli kolega bierze auto z kratką to oczywistym jest fakt,iż dostanie auto w tym roku.W innym wypadku odstąpi od umowy.Moim zdaniem nie ma się co martwić,choć jest to dość ciekawe,bo ponoć na fabie z kratką kombi w połowie września przestali przyjmować zamówienia.
Komentarz
-
-
O ile tylko zdążą wyprodukować auto w grudniu (muszą być papiery do auta w tym karta pojazdu, zwykle przychodzą do salonu wcześniej niż samo auto, w przypadku mojego autka przyszły jakieś dwa tygodnie przed autem), to można się dogadać, żeby wystawili fakturę jeszcze w grudniu, wtedy można już autko ubezpieczyć i zarejestrować jeszcze w starym roku, nawet, jeśli fizycznie dotrze do salonu już w styczniu.
Komentarz
-
-
Wysłany: Sob 23 Paź, 10 09:32 Temat postu: Octavia II jeszcze w tym roku
--------------------------------------------------------------------------------
Wziąłem jednak ambiente z pakietem skórzanym i kierownica wielofunkcyjną oraz 8 głośnikami. Zrezygnowałem jednak z Bolero za 3500 i wziąłem swinga, a dzięki temu dobrałem sobie climatronic . Wczoraj zapłaciłem zaliczkę, a na zleceniu mam dostawę auta do 31.12.2010. Sprzedawca zapewnił, że kilka salonów w Polsce dostało kontyngent na kilka, kilkanaście aut z dostawą w AD 2010. Zamówienie złożyłem już na początku października, a teraz dopiero załatwiałem formalności (zaliczka, kolor, i wyposażenie dodatkowe).
Z tegoi cow iem teraz już przyjmują zamówienia na auta na przełom stycznia i lutego.
Ale ta Skoda idzie w górę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voytekO ile tylko zdążą wyprodukować auto w grudniu (muszą być papiery do auta w tym karta pojazdu, zwykle przychodzą do salonu wcześniej niż samo auto, w przypadku mojego autka przyszły jakieś dwa tygodnie przed autem), to można się dogadać, żeby wystawili fakturę jeszcze w grudniu, wtedy można już autko ubezpieczyć i zarejestrować jeszcze w starym roku, nawet, jeśli fizycznie dotrze do salonu już w styczniu.
Pozdrawiam,
Komentarz
-
Komentarz