Mihau, odrazu ładniejsze autko
Octavia 2FL Ambiente i fabryczny alarm
Zwiń
X
-
Octavia 2FL Ambiente i fabryczny alarm
Witam
Od tygodnia posiadam nową Octavie, mialem zamówiony fabryczny alarm który został założony na etapie produkcji i moje pytania: Jak on działa? tzn próbowałem go wywołać np poprzez nie zamkniecie drzwi i zaryglowanie pilotem auta i co? alarm się nie włączył- na jakiej zasadzie on działa? jak jest typowe włamanie?
-
-
Włącznik tak jak pisalem wyżej mam, ale z tego co czytałem to słuzy on do wyłączenia zabezpieczenia przed odholowywaniem czy cos takiego
[ Dodano: Nie 24 Paź, 10 22:13 ]
Dodam, że pod maską nigdzie nie widać syrenki alarmu, jest ona ukryta? podczas ryglowania lub odryglowywania samochodu za pomocą pilota słychać takie pik ciche
[ Dodano: Nie 24 Paź, 10 22:18 ]
Dodam, że pod maską nigdzie nie widać syrenki alarmu, jest ona ukryta? podczas ryglowania lub odryglowywania samochodu za pomocą pilota słychać takie pik ciche
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vazfabryczny alarm, który jest opcją za 1000 PLN a nie zabezpieczeniem
vaz, to też jest zabezpieczenieprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vazajskuteczniejsze są jednak własne patenty , ukryte włączniki , kontaktronyprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz