niestety ale daliśmy radę
[O1] pytanie do użytkowników Continentali TS830
Zwiń
X
-
[O1] pytanie do użytkowników Continentali TS830
jaki macie kraj produkcji opon ? u mnie dziś zobaczyłem Made in Czech Republic :shock: a myslałem że są robione w Francji. na początku pomyslałem k***a kupiłem podróby :evil: ale może mają po prostu fabryki w róznych krajach i nie róznią się miedzy sobą ?
-
-
Zamieszczone przez W1Michałale może mają po prostu fabryki w róznych krajach i nie róznią się miedzy sobą ?
by cię uspokoić ja mam opony letnie firmy bridgestone potenza re050, które są wyprodukowane w polsce a goodyeary zimówki także w czechach :wink:
Komentarz
-
-
Re: pytanie do użytkowników Continentali TS830
Zamieszczone przez W1Michałjaki macie kraj produkcji opon ? u mnie dziś zobaczyłem Made in Czech Republic :shock: a myslałem że są robione w Francji. na początku pomyslałem k***a kupiłem podróby :evil: ale może mają po prostu fabryki w róznych krajach i nie róznią się miedzy sobą ?
No więc są "Made in Portugal"
Komentarz
-
-
moje mają już rok i z tego co pamiętam to wyprodukowane gdzieś zostały na półwyspie iberyjskim
A tak na marginesie ktoś użytkował TS830 i GY UG7+? Jak porównanie tych gum?
Bo mam wrażenie, że w zakrętach słabo trzyma (na śneigu).
Pozdrawiam,
Radek... Èerná Magic s perle»ovým efektem, dvouzónová klimatizace s elektronickou regulací, dal¹í 4 reproduktory vzadu, navigaèní systém "COLUMBUS"...
Komentarz
-
Komentarz