jaki macie kraj produkcji opon ? u mnie dziś zobaczyłem Made in Czech Republic :shock: a myslałem że są robione w Francji. na początku pomyslałem k***a kupiłem podróby :evil: ale może mają po prostu fabryki w róznych krajach i nie róznią się miedzy sobą ?
ale może mają po prostu fabryki w róznych krajach i nie róznią się miedzy sobą ?
i dokładnie tak jest i nie ma się czym przejmować. problem pojawia się wtedy, gdy kupisz jakieś ''madie in china''
by cię uspokoić ja mam opony letnie firmy bridgestone potenza re050, które są wyprodukowane w polsce a goodyeary zimówki także w czechach :wink:
jaki macie kraj produkcji opon ? u mnie dziś zobaczyłem Made in Czech Republic :shock: a myslałem że są robione w Francji. na początku pomyslałem k***a kupiłem podróby :evil: ale może mają po prostu fabryki w róznych krajach i nie róznią się miedzy sobą ?
Ja mam z produkcji z zeszłego roku - DOT 2409, kraj sprawdzę później, ale raczej nie były to Czechy ... :roll:
Continental jest właścicielem czeskiej marki i firmy Barum, która mieści się w Otrokovicach , więc tam też produkuje cześć swojej oferty. Producenci starają się trzymać jednakowe standardy niezależnie od kraju, więc wszystko powinno być OK.
Ja mam Czech Republic, ojciec kupował 2 tygodnie wcześniej i ma France. Mają inne te kolorowe paski na bieżniku i moje bardziej się świecą, tamte są matowe.
Komentarz