Co masz na myśli mówiąc kabelek?
MAXI-DOT co to jest pilne?Bo zmieniam konfiguracje?pomocy?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez driven22Nematode - chyba piszesz o innym aucie, temperatura oleju nie pokazuje się po uruchomieniu zimnego silnika. Dopiero po osiągnięciu coś koło 50 stopni zaczyna wyświetlać temp.
Poza tym koledzy nie wprowadzajcie w błąd. Standardowy wyświetlacz pokazuje przejechany dystans (trip), czas jazdy od uruchomienia auta itd. i reszte funkcji które wymieniłem w poście wyżej.
Komentarz
-
-
w takim razie w octavi rs z roku 2007 jakiego typu wyświetlacz występuje ?
nie chciałbym zakładać osobnego wątku bo zależy mi na "przekodowaniu: trybu skandynawskiego (światła mijania wł. sie zaraz po przekręceniu kluczyka na 1 pozycję)
oraz wł. funkcji doświetlania zakrętów św. przeciw mgielnymi ... o ile to możliwe
co albo jak mogę ustawić u siebie te wszystkie funkcje jak temp oleju itp. poprzez vcds... ?Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Komentarz
-
-
maxi-dot się przydaje jak ma się bogatszą wersję wtedy na ekranie maxi-dota można:
- obserwować wskazówki nawigacyjne z Columbusa
- konfigurować ustawienia samochodu (ryglowanie drzwi, ComingHome/LivingHome, światła dzienne, itp)
- wyświetla dane z radia (stacja, RDS itp)
- wyświetla dane z telefonu BT Premium (sms, ksiazka telefoniczna użytkownicy itd)
- wyświetla bieg w DSG (lub EKOsugestie zmiany biegu w wersji manualnej)
- wyświetla i pozwala na podgląd komunikatów samochodu (przepalona zarowka, brak plynu do spryskiwaczy itp)
- zmiana ustawień wyświetlanej prędkości dla opon zimowych/letnich
i może jeszcze coś by się znalazło :wink:
ja generalnie jestem bardzo zadowolony z Maxi Dota 8)- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Bierz z maxi dotem. Tylko oczywiście niech ci dołożą gratis. Ajak ci to dołożą to weź potem kierownice ze sterowaniem i najlepiej z pakietem skórzanym. Ja tak zrobiłem doposazyłem swojego szkodnika. Zapłaciłem tylko za tempomat 900 zł i głosniki dodatkowe w tylnych drzwiach.http://emmu.pl
----------------------------------------------------------
W końcu robi się to, co się lubi.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koddiw octavi rs z roku 2007 jakiego typu wyświetlacz występuje
Zamieszczone przez koddico albo jak mogę ustawić u siebie te wszystkie funkcje jak temp oleju itp. poprzez vcds... ?Jacek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jago7270Zamieszczone przez koddiw octavi rs z roku 2007 jakiego typu wyświetlacz występuje
Zamieszczone przez koddico albo jak mogę ustawić u siebie te wszystkie funkcje jak temp oleju itp. poprzez vcds... ?
tak tak mam te wszytkie funkcje ....
moge spr status auta mdf oraz audio czy setup jak automatyczne ryglowane drzwi i takie tam ....Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Komentarz
-
Komentarz